pátek 20. září 2019

Prumyslove pracky

Profesionální pračky pro hotely, penziony, nemocnice či ubytovny. Průmyslové a profesionální. Naší misí je pomáhat lidem vybrat ten správný produkt. Pomocí srovnávacích testů, slovního vysvětlení vlastností produktu, podrobných doplňkových článků a názorné grafiky chceme lidem pomáhat pochopit, podle čeho mají vybírat.


Rozlišujeme pračky s ohřevem a pračky pro čištění za studena. Nabízíme Vám špičkové průmyslové a profesionální pračky, sušiče, mandly, válcové žehliče a další doplňkové vybavení pro prádelny. Fulnek - profesionální průmyslové pračky, profesionální průmyslová pračka, profesionální pračky, profesionální pračka. Porovnali jsme více než nejlepších praček Sepsali jsme také recenze všech praček a návod jak vybrat pračku Porovnejte nejlepší pračky ZDE!


Vhodné i pro čištění a odmaštění malých dílů. Využijete je i pro čištění před lakováním. AM - kombinace automatického čištění a ručního dočištění. C - rozšířená řada o horizontální rotaci koše.


Pračky pro pečovatelské domovy Tyto pračky odpovídají požadavkům v domovech pro seniory a domech s pečovatelskou službou. Podle typu řídicí jednotky disponují pračky speciálně uzpůsobenými dezinfekčními programy jako základ pro optimální hygienu kontaminovaného prádla nebo prádla s podezřením na infikování podle směrnice Institutu Roberta Kocha. Děkujeme, že jste nás kontaktovali.


Primus týmu se Vám brzy ozve. Jedná se o postřikové zařízení pro horké mytí mechanických a motorových dílů. Mytí se provádí pomocí tříramenného postřikového potrubí.


Umístění šetřící místo Věžové uspořádání pračky a sušičky. Elegantní trik umožní spojit kombinovaný výkon obou přístrojů s úsporou místa v prostoru pro jeden přístroj: Se spojovacím prvkem lze pračky a sušičky řady Malí obři umístit nad sebe do věžového uspořádání. Aktuální katalog firem v kategorii průmyslové pračky. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.


Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? Profi pračky tak mají podstatně delší životnost a provozní hodiny.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Díky propracované funkci AddWash umožňuje přidávat zapomenuté prádlo kdykoliv během cyklu, pokud je teplota bubnu nižší nežli °C. Popis produktu: Dodáváme průmyslové pračky s nízkým odstředěním (s kapacitou - kg), se středním odstředěním (s kapacitou - kg) a s vysokým odstředěním (s kapacitou - 1kg).


Dražba průmyslové pračky s odstřeďováním. Dle technického řešení provedení na vodní bázi nebo na bázi rozpouštědel. Zajišťujeme kompletní realizaci projektů od návrhu řešení, následné výroby, instalace a uvedení do provozu ve vašich provozech. Každý si zde může vybrat druh pračky podle své vlastní potřeby. Najdete zde mnoho výrobků pro různé druhy provozů, kde jsou pračky denně v chodu.


V dnešním světě se však klade nejvyšší důraz na opravdovou čistotu a především, každý si přeje mít prádlo hygienicky čisté. Prodáváme profesionální prádelenská zařízení - vybavení prádelen. Nabízíme průmyslové a profesionální pračky, průmyslové žehliče, sušiče a zařízení pro chemické čistírny.


Bez kvalitních průmyslových praček si svůj provoz ani nedovede představit hned několik odvětví na našem trhu. Jedná se především o hotely, domovy pro seniory, velké firmy nebo o sportovní kluby. Předmět plnění: - dodávka průmyslové pračky - odpružená konstrukce - elektrický ohřev max.


Poloprofesionální pračka s předním plněním, kapacitou kg prádla a 1l objemem bubnu. Perfektní pro denní užívání ve stravovacích, ubytovacích a sportovně-relaxačních provozech. Jsme česká společnost vyrábějící průmyslové pračky, profesionální sušiče a žehliče (mandly).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky