úterý 10. září 2019

Myčka výška 80 cm

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Vždy dokonale čisté nádobí, zářivé skleničky a především, výrazná úspora vašeho času i energií. To na vás čeká s touto myčkou, která disponuje mnoha praktickými technologiemi. Mezi hlavní přednosti myčky patří množství moderních technologií, které se postarají o dokonale čisté nádobí.


Ne, to opravdu není sen.

Značka Bosch vytvořila volně stojící spotřebič Silence Plus, jenž vyniká mimořádně tichým chodem. Společnost Gorenje patří k předním výrobcům domácích spotřebičů. Pořiďte si volně stojící myčku nádobí, která vás zaujme svým elegantním vzhledem, prostorným interiérem a nízkou spotřebou vody i energie. Objem myčky se udává v počtu sa které myčka umyje na jeden cyklus mytí. Nejčastěji bývá sa sad a sad.


Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů. Myčka nádobí má také odlišné energetické třídy.

Ty jsou na každé myčce. Energetický štítek na konkrétním spotřebiči vám poskytne přesné údaje o spotřebě energie. Vestavná myčka nádobí Bosch SPV25CX00E. Velmi málo myček na nádobí o výšce - cm.


Pořiďte si novou kvalitní myčku za skvělou cenu - vyberte si model, který Vám bude sedět nejlépe a my Vám najdeme obcho ve kterém jej pořídíte nejlevněji. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. To jsou totiž atypické velikosti, které nejsou běžné. Kuchyňka obsahuje zvukové efekty včetně bublající vody kávovar na kapsle elektronická plotýnka lednice trouba myčka nádobí nádobí a makety potravin. Obsahuje ks příslušenství.


Výška pracovní desky 4cm. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele. Značka: Electrolux bMinimalizuje riziko poškození podlahy a vybavení působením vody.


Vyteklá voda se hromadí v přední části m. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Zařazení do třídy podle náročnosti na spotřebu elektřiny.

Stupnici tvoří písmena A-F, kde A označuje spotřebič nejméně náročný na spotřebu elektrické energie, F pak nejméně šetrný produkt. Je vhodná především pro větší rodiny. Své využití v menších rodinách si najdou i úzké modely s nižší kapacitou. Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad.


Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Cena dopravy - 130Kč s DPH Jeden kus = jedna zásilka. Se špinavým nádobím si snadno poradí. S technologii DEEP SILENT, díky které je myčka velmi tichá, můžete nerušeně relaxovat, zatímco ona pečuje o vaše nádobí.


Umyje sad a to až přednastavenými programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky