pátek 20. září 2019

Náhradní díly krups

Vás v e-shopu Krups náhradní díly , ve kterém naleznete náhradní díly a přílušenství k domácím elektrospotřebičům Krups. Především zde najdete velký výběr náhradních dílů a příslušenství k automatickým kávovarům Krups řady XP, EA, Orchestro, Dolce Gusto a Nespresso. Vyhledejte příslušenství nebo náhradní díly pro váš produkt Krups zadaním referenčního čísla nebo si vyberte z kategorií níže.


Držáky na kapsle, nádoby - nádrže na vodu, hroty hlavy, proplachovací nástavec, odkapávací tácky, mřížky odkapávacích tácků, čistící drátky, víčka nádob na vodu, dózy na použité kapsle. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče.

Odvápňuje vnitřní části kávovaru od vodního kamene. Malá čistící sada pro kávovary Krups. Akční sada na čištění automatických kávovarů Krups.


Vážení zákazníci, vítáme Vás na webu určeném pro majitele domácích kávovarů především značek DeLonghi, Krups , Dolce Gusto, Nespresso a Bosch. Tento web vznikl za pomocí firmy TVservis Václav Kamenický, která se specializuje na servis a prodej náhradních dílů domácích spotřebičů výše uvedených značek. Náhradní díly na kuchyňské spotřebiče Krups.


Hrot hlavy na kapsle pro kávovary Krups Dolce Gusto řady KPKP2KPKP50. Příslušenství a náhradní díly pro Nescafé Dolce Gusto Melody Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2.

Poslat příteli Odeslat. Držák na kapsle pro dolce gusto řady KP 50. Do komentáře objednávky uveďte požadovanou barvu. Tryska komplet, těšnící deska pro Krups a Dolce Gusto.


Tryska, těsnící deska je připevněna k horní části kávovarů a má jehličkovitý děrovač, který slouží k přípravě kávy. Vodní čerpadlo CPpro kávovary. Dodáváme náhradní díly na kuchyňské roboty, ruční šlehače, masomlýnky, pěniče mléka, odšťavovače, konvice, kráječe a další kuchyňské spotřebiče Krups.


Sada tří těsnění a jednoho filtru. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Kromě náhradních dílů kávovarů, jsou pak velice důležité také doplňky pro stolování, nebo pomůcky pro ochutnávku kávy. Vás v e-shopu Tefal náhradní díly , ve kterém naleznete náhradní díly a přílušenství k domácích elektrospotřebičům Tefal.


Vás v e-shopu Moulinex náhradní díly , ve kterém naleznete náhradní díly a přílušenství k domácím elektrospotřebičům Moulinex. Mnoho ND Zelmer vedeme skladem. Zelmer jako jsou nádoby, unašeče, desky řízení, nože.


Vás v e-shopu DeLonghi náhradní díly , ve kterém naleznete náhradní díly a přílušenství k domácích elektrospotřebičům DeLonghi. Osoušeč rukou Vortice Optimal Dry Metal A White Metal OPTIMAL DRY A White Metal automatický sušič rukou - obsahuje infračervený senzor reagující na přítomnost rukou ve vzdálenosti 0-35cm (dle nastavení).

Vás v e-shopu Rowenta náhradní díly , ve kterém naleznete náhradní díly a přílušenství k domácím elektrospotřebičům Rowenta. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Profesionální distributor náhradních dílů. Zboží je určené profesionálům v oboru servisu gastrotechnologie.


Objednávku zboží do celkem kg vám doručíme následující pracovní den kdekoli v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky