pátek 27. září 2019

Myslivecké nože

V přírodním provedení střenky jako je dřevo či paroh patří k nejoblíbenějším produkty španělských značek Miquel Nieto, Muela nebo americký Elk Ridge. Prohlédněte si naši nabídku nožů vhodných pro lovecké, sportovní i rekreační účely. U loveckých nožů se klade důraz na zpracování čepele i rukojeti, která by měla být maximálně komfortní, stejně tak jako u zavíracích nožů. Sekce loveckých nožů obsahuje nádherné a kvalitní výrobky.


Někteří upřednostňují nože s pevnou čepelí, jiní zase zavírací nože.

Mezi nejoblíbenější patří kombinace nůž a pilka. Klasikou je lovecký nůž s rukojetí z parohu. Lovecké a myslivecké potřeby České Budějovice. Každý muž má mít svůj nůž.


A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Zavírací lovecké nože si jejich uživatelé cení hlavně pro svou nízkou hmotnost, dobrou manipulaci a skladnost. Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože , tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí.


Zavírací nože mohou mít párák, pilku na dřevo nebo další nářádí.

Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu. Jedná se o krásné kousky z kvalitních materiálů.


Naše společnost patří k nemnoha přímým dozozcům nožů přímo od výrobců. Dominantními značkami jsou především nožířské firmy Oreste Frati - FOX (Itálie), Miguel Nieto (Španělsko) a Marttiini (Finsko), nicméně v našem sortimentu nalzenete i výrobky dalších nožířských firem. Tyto nože jsou vhodné jak pro zkušené myslivce, tak pro turustické nadšence, kteří ho jistě využijí při trávení volného času v přírodě.


Klasické lovecké nože jsou vybaveny ochrannými pouzdry proti ztupení čepele a pro bezpečnou manipulaci, pokud jej myslivec přenáší. Váš košík je prázdný Do dopravy zdarma Vám zbývá 50. Kvalitné nože sú neodmysliteľnou súčastou vybavenia každej kuchyne. V našej ponuke nájdete tie najlepšie nože vyrobené z prvotriednej oceľe, vhodné nielen na domáce ale aj profesionálne využitie. Naše nože sú ergonomicky tvarované s protišmykovými rukoväťami pre dosiahnutie čo najvačšieho komfortu pri krajaní.


Opravy, úpravy, prodej zbraní Teplice. Mikov : Lovecký stahovací nůž. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Již let prodáváme lovecké a sportovní zbraně a příslušenství, plynové zbraně, luky, puškohledy, nože , dalekohledy, náboje od různých výrobců, keramiku a sklo s loveckými motivy, podložky pod paroží.

Specialista na nože a ostří Böker exkluzivně přináší mezinárodní selekci těch nejlepších značek nožů z celého světa. RUI je kvalitní španělská značka, pod kterou najdeme. V nabídce nechybějí ani nože zavírací a příslušenství k nim. Lovecké nože do přírody i na běžné denní požití od předních světových výrobců. Do poznámek uveďte obvod pasu, díky.


Nejoblíbenějším mysliveckým nožem je bezpochyby univerzální lovecký nůž, se kterým zastanete většinu práce v lese. Pokud si vyberete tvar nože , který vystihuje vaše potřeby, stane se vaším věrným pomocníkem. Jedni preferují právě univerzální nůž pro veškerou práci. Myslivci a lovci se dělí na dva tábory.


Nože pro myslivce a lovce. Tvar a typ bývá stejný, liší se však ve stylu. Lovecké zvládnou i stahování zvěře, no a myslivecké nedisponují jen jiným materiálem střenek, ale i jejich jiným tvarem.


Kromě sekce loveckých potřeb. Nejširší sortiment v oblastech jako jsou myslivecké oděvy, myslivecké potřeby, kynologické potřeby, reflexní doplňky, optika, noční vidění, termovize. Rozsáhlý sortiment mysliveckých doplňků - rukavice, kulky, čepice, klobouky, pláštěnky, kamufláže, pouzdra, pásky, nábojové pásy, řemeny, nože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky