úterý 3. září 2019

Sencor sdb 501t

This model is equipped with an HDMI and SCART connector to connect to any of your televisions, whether it be newer or older model. Jde o ovladač, případně program BlazeDTV 6. Ví někdo o ovladačích nebo programu pro uvedený TV adaptér? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dobrý den, všem, já ho taky koupil a nainstaloval. Vytáhl jsem kabel ze STB, dal do notebooku a nic. Nenajde ani jeden kanál. Při prvním spuštění to NTB viděl, že ho má v USB, ale po druhém spuštění ho ani nevidí ten tuner. Zkoušeno dokonce na dvou počítačích, v obou případech platforma Intel s77 v jednom případě iP4 ve druhém iX38.


Ta zařízení budou dle mého názoru dost podobná, ovládací software je v obou případech BlazeDTV 6. Zda se problém týká konkrétního certifikátů lze ověřit podle názvu počítače nebo sérového čísla. Zdravím, nainstaloval jsem DVB-T USB a vše funguje jak má, kanály se naladily atd. Jen dálkový ovladač ne. Podotýkám, že ochrannou folii na baterii jsem vytáhnul, baterii i změřil (3V), ale ať mířím na zařízení a mačkám cokoliv, tak se nic neděje.


Nedávno jsem jej koupil přes Alza. Po vyřízené reklamaci(přehrán nový soft). Zdravím a prosím o radu s instalací ovladačů pro tuto TV kart.


Už sem to sem na fórum psal vem si foták nebo kameru jedno jakou a na objektiv namíř ovladač a mačkej tlačítka pokud ovladač vysílá signal uvidíš blikání a pak je chyba v příjamči a D. SENCOR dnes sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný. V první řadě je to šířka sortimentu. Tak jako v Japonsku v sedmdesátých letech, tak i na počátku třetího tisíciletí po celém světě reaguje SENCOR na každý podnět. Sencor TV tuner boltok, képek. Zaštitite uređaj i daljinski upravljač od kiše, prskanja i doticaja sa svim tekućinama, te ga nemojte ostavljati ni postavljati na otvorenom.


Zanemarivanje ovih uputa izlaže vas opas-nosti od strujnog udara ili požara. Ostavite slobodnog prostora sa svih strana ure đaja. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Van-e valakinek tapasztalata erről az USB vevőről ? Főleg az érzékenységére lennénk kíváncsi. Podpora nového vysílání T2.


Možnost přehrávání přes USB i nahrávání na USB. Je vybavený HDMI a SCART konektorom na pripojenie k akémukoľvek vášmu televízoru, či už ide o novší alebo starší model.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky