čtvrtek 5. září 2019

Mlýnek na strouhanku jihokov

Mlýnek na strouhanku jihokov

Jihokov mlýnek na strouhanku M90P Jednoduchý a přitom téměř nepostradatelný pomocník do každé kuchyně, to je tento mlýnek na strouhanku. Snadno ho upevníme na hladnou a čistou. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku. Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře.


Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Kvalitní mlýnek je nepostradatelnou součástí vybavení každé kuchyně. Praktický mlýnek na strouhanku můžete použít na rohlíky, housky i. Mlýnek nejen na strouhanku. K pracovní desce jej snadno připevníte šroubem.


Tento praktický pomocník má široké využití a ve vaší. Naše výrobky Kempinková lehátka. Komínové stříšky - vlny. Uchycení ke stolu na šroub.


Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Snadné sestavení, manipulace a údržba. Je vhodný na mletí strouhanky, oříšků, mandlí, tvrdých sýrů, brambor a zeleniny.


V základní výbavě tohoto strojku je bubínek na strouhání pečiva. Kovová konstrukce, práškové lakování. Doporučujeme: doplňkové bubínky na oříšky č. Postupně se rozšiřovala především kovovýroba a zaváděla se výroba kempinkového nábytku, strojků na strouhanku. Strojek na strouhanku s přísavkou Upínání - pomocí přísavky na kompaktní podložku Použití - na mletí tvrdého pečiva, ořechových jader, tvrdých sýrů, perníku a pod. Těleso a drtič jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, ostatní díly z ocel.


Je možná regulace hrubosti mletí. Obsahuje jeden bubínek - střední univerzální hrubost struhadla. Lze strouhat i zelenin. Právě si prohlížíte zboží značky Jihokov na e-shopu ELPOS-domácnost. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše.


Mlýnky na ořechy a strouhanku , které strouhají a melou skoro sami. Mýnky mají propracované provedení, které umožňuje snadnou údržbu a zaručuje dlouhou životnost. Je na čase vyhodit mlýnek po babičce a koupit si nový! Připravte si vlastní mletý mák podle vlastní chuti a preferencí! S nerezovým mlýnkem na mák české výroby je to hračka a mák můžete mít vždy čerstvý.


Strojek je opatřen regulací, díky které můžete měnit jemnost mletí. Nechcete používat kupovanou strouhanku a radši si namelete svou vlastní? Pak pro Vás bude vhodným pomocníkem mlýnek na strouhanku. Využijete ho ale i pro zpracování dalších potravin, jako jsou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnotenie produktu:.


Jednoduchý a pritom takmer nenahraditeľný pomocník do každej kuchyne, to je tento mlynček na strúhanku. Jednoducho ho upevníme na hladkú a čistú pracovnú dosku pomocou gum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky