středa 11. září 2019

Romo zerowatt náhradní díly

Vypouštěcí a cirkulační čerpadla pro automatické pračky ROMO a ROMOZEROWAT. Pokud si nejste jisti správným výběrem náhradního dílu , napište do poznámky v objednávce přesný model a výrobní číslo vaší pračky a my ověříme správnost náhradního dílu. Náhradní díly pro pračky. ROMO, ZEROWATT NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a. Díly na Mini Romo , WM. CANDY, Zerowatt Závora dvířek pračky ZEROWATT 6a 833. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vy. AMICA Typ a model, výrobní číslo. ARDO Typ a výrobní číslo ? Zobrazit detail Čerpadlo do pračky Zerowatt , Candy, Iberna.


Těsnění dveří na pračku ROMO ZEROWATT 842. Nalezli jsme také odkazů na podobn. Orientační rozměry madla: délka madla: mm ší. ZÁVĚS-PANT dveří pračky Zerowatt.


Doporučujeme: SeznamOpraven. Vířivá pračka Romo R 190. Topení Na Pračku Romo Zerowatt. Dovolte si u každého programu pračky nastavit další. Nám se totiž zlomilo kolečko, kterým se nastavuje program a také nám chybí kryt kde se sype prášek.


Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Uhlíky pro mnoho modelů praček Zanussi, Electrolux, AEG Rozměry uhlíku: 5x13x35mm rozteč otvorů (měřeno mezi středy) 24mm rozteč výstupků (měřeno mezi středy) 15mm Cena je za cel. Konektory ve svorkovnici dopředu, příruba na bajonetový úchyt. Dodáváme náhradní díly ke spotřebičům, především čerpadla, topná tělesa, hadice, nádrže, bubny, bočnice, příruby bubnu, ložiska, ložiskové domky a sady, kříže bubnu, gufera, spínače, vypínače, řemeny, řemenice, termostaty, uhlíky, ventily a tlumiče.


Na prodej náhradích dílů a servis domácích spotřebičů. Blokování zámek dveří FAGOR Metalflex ZV446-M2. Madlo pro většinu předem plněných praček Zerowatt. Dodáváno komplet se zobáčkem, pružinou a osičkou. Zde se nacházíte: Heureka.


Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Práce volná místa brigády práci hledají vzdělávání Mobily, komunikace mobilní telefony příslušenství mobilních telefonů tablety a iPady vysílačky Seznamka vážné. Pračka jinak slouží dobře,některé díly jsem sice. U nás najdete veškeré náhradní díly na domácí elektrospotřebiče.


V případě že nenaleznete Vámi hledaný náhradní díl, neváhejte nás kontaktovat. Pokusíme se Vám poradit, který produkt zvolit, případně. Každý pátek otevřeno do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky