pondělí 30. září 2019

Plastový kanystr 10l

Free Shipping Available. Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot. Speciální design s nekloktajícím hrdle. Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním.


Zajišťujeme zakázkovou výrobu plastových nádob a klasických plastových kanystrů (plastové kanystry na vodu, plastový kanystr 10l , plastový kanystr 5l aj.) Realizujeme také výrobu lahviček (plastové lékovky se závitem, lahvičky s rozprašovačem).

Vyrobený z nebarveného polyethylenu HDPE, vhodný na potraviny. Kanystr má rysky po litru. ORIGINALITY Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.


Součástí dodávky je praktické nalévací hrdlo. Plastový kanystr 10l , černý. Není vhodný na pohonné hmoty, maziva, benzíny atd.


Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l , 20l , 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen.

Motoristé ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Prodám plastový kanystr s kohoutkem L, nový, nepoužitý. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora. Mohu poslat přes Zásilkovnu za Kč při platbě předem na účet nebo Kč na dobírku.


Nabídka plastových kanystrů pro skladování a převoz pohonných hmot PHM, pitné vody a látek potravinářského průmyslu. Do nabídky byly zařazeny plastové polyetylenové kanystry ARMY na nebezpečné hořlaviny s patentovanou. Skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě.


Použité materiály jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a pitnou vodou. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.


Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě. Nabízíme plastové kanystry různých typů o objemu - litrů. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány.


Sikkia plastový kanystr na benzín, 10L , x 34x cm.

Produkt je vytvořen z odolávajícího plastu červené barvy, s ergonomicky tvarovaným madlem na vrchní části těla. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky speciálnímu tvaru spodní plochy lze kanystry stohovat. Silnostěnný plastový kanystrna vodu a jiné tekutiny (kromě paliva). Uzavřený kanystr dokonale těsní v jakékoliv poloze.


Různé velikosti: kanystry 5L, 10L aj. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Inzerát plastové 10l kanystry v okrese Plzeň-jih, cena 40Kč, od viverahpinks na Sbazar. SIKKIA plastový kanystr na benzín, 10L , x 34x cm.


Základní informace najdete v PDF souboru níže. Veškeré informace o produktu. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže. Porovnání cen plastovy kanystr , srovnání cen plastovy kanystr na portálu HLEDEJCENY.


Porovnat podle parametrů Odebrat ze schránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky