čtvrtek 26. září 2019

Nádoba na chlazení vína

Nádoba na chlazení vína je nezbytnou součástí každé restaurace či domova milovníka vín. Chladič TORO na víno, objem l, průměr cm. Dvojitý plášť z nerezu zajistí teplotní stabilitu vnitřního protředí a vy budete jen a jen.


Bloomingville Chladicí nádoba na nápoje, zlatá barva, kov. Elegantní nádoba na chlazení vína v mosazné barvě s lesklým povrchem a dvěma úchyty pro přenášení.

Nasypte do ní kostky ledu a můžete se blýsknout skvěle vychlazeným vínem či šampaňským. Balmuir Kožená nádoba na chlazení vína CHAMONIX, black. S chladičem na víno vás už nic nebude rušit při zábavě.


Díky jeho jednoduchému a elegantnímu designu skvěle zapadne na každý servírovací stůl. Dvojitá stěna zaručí, že víno zůstane delší dobu správně vychlazené. Kč Plechová vanička na chlazení nápojů Plechová vanička na chlazení velkého množství alkoholu, vína , piva, sektu či nealka.


Kč Vědro - měď Ochutnejte stylově svá vína a šampaňské s tímto měděným vědrem.

Inzerát nádoba chlazení vína v okrese Litoměřice, cena 99Kč, od Raj na Sbazar. Ucha pro pohodlné přenášení. Pro všechny milovníky alkoholických nápojů uvádíme výjimečnou nádobu – kbelík na chlazení a skladování lahví. Popis: Těžké lité sklo.


Kč Skladem Kočka ležící puntíkovaná - kasička. Stylová nádoba na chlazení vína. Postříbřeno pro dokonalý lesk. Terakotová nádoba na chlazení vína se silikonovým úchytem. Chladící nádoba na sekt šampaňské vědro.


Platí do vyprodání zásob. PEČÍCÍ FORMY GRANITE S nepřilnavou povrchovou úpravou. Termoizolační nádoba na víno z leštěné nerezové oceli. Pro láhve o průměru do cm. Transparentní nádoba na chlazení vína Tomasucci Britney.


Kovová nádoba na chlazení vína , sektu a dalších lahví, matně černá s lesklým vnitřkem ve zlatém odstínu. Renomovaná aukční síň a prodejní galerie situovaná v prostorách konventního paláce řádu Maltézských rytířů.

Jedinečné místo pro sběratele, kteří hledají netradiční umění z celého světa. Vaší reklamu umístíme ve Vámi zvolené barvě na nádobu. Vhodná na láhve do průměru mm. Držák a nádoba na rychlé vychlazení vína v jednom. Trouby a sporáky Čisticí prostředky, plechy na pečení, výsuvné kolejničky a další.


Mikrovlnné trouby Čisticí prostředky, Crisp talíře, parní hrnce a další. V teplých dnech přijde chlazení jistě vhod. Tato kráska z ušlechtilé oceli má průměr centimetrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky