úterý 3. září 2019

Vykrajovátka na modelínu

Dodejte kouzlo a originalitu vašemu pečení pomocí vykrajovátek na přání – ideální na sušenky či linecké cukroví, nebo jako svatební dárek nebo firemní dárek. Skvělá startovní sada s modelínou obsahuje nejrůznější nástroje a vykrajovátka. Díky tomu je hra s modelínou zábavnější a hned tak děti neomrzí.


Můžete vykrajovat, krájet, tiskat, lisovat a hlavně tvořit. V sadě jsou kelímky - zelená, modrá, žlutá a červená barva a nástrojů na hru s modelínou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastová vykrajovátka ve tvaru kytiček na plastelínu. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Tak například si budete moci vyrobit perníčky ve tvaru zvířátek či srdíček. Vykrajovátka na perníčky vám dovolí tvořit ty nejkrásnější tvary.


Klasická vykrajovátka z pocínovaného plechu patří k jedné z mnoha vánočních tradic, které se zaryli do paměti lidí. Každý rok se navíc objevují nové a nové tvary vykrajovátek, které nezahrnují pouze tradiční vánoční symboly, ale také dopravní prostředky, zvířata nebo květiny. Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka , formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby. Jedno ale bylo jasné už. Vykrojte si zajímavé tvary z modelíny.


Spin Master PAW PATROL VYKRAJOVÁTKA NA MODELÍNU. Kreativní sada Paw Patrol. Obsahuje modelínu , formičky postav i vozidel, záchranářskou věž. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Sada vykrajovátek na sušenky. Dodává se ve třech vyměnitelných variantách, které se vkládají do velké kulaté formy s vlnitým okrajem. Ovoce – banán, jablko, jahoda, hruška, citrón, ananas. Různé tvary, vhodné na písek, modelínu i těsto. Z vysoce kvalitního plastu, testováno.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Vytvořeno na Eshop-rychle. Plastové nůžky na stříhání modelíny, těsta a jiných měkkých materiálů.


Nejsou vhodné na stříhání papíru. Ideální pro malé ručky, snadný úchop, lze prostrčit všech pět prstíků. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Rozměr výrobku: 128mm x 60mm.


Nově přehlednější a rychlejší. Vánoční vykrajovátka na cukroví perníčky modelínu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Bude determinováno Poštovné.


Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky