středa 18. září 2019

Multifunkční hrnec recenze

Multifunkční hrnec recenze

Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce.


Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí.


Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec. Jejich svět není ničím složitým. Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát. Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně.


Jde o objemný model značky First Austria, který vám poskytne rovnou litrů prostoru pro přípravu skvělých pokrmů všeho druhu. Celý hrnec váží pouze kg a. Některé modely jsou vybaveny i sadou na přípravu fondue, čímž se z něj. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Vařili jsme pod tlakem, parou, pomalým způsobem, klasicky, dokonce jsme i smažili různé pokrmy.


Tohle všechno totiž tento hrnec umí. O tom už byste se ale měli přesvědčit sami. To je kompaktní systém na vaření od světoznámého výrobce Delimano. Představte si, že máte parní hrnec , fritovací hrnec , sporák, troubu, pomalý vařič, tlakový hrnec , rýžovar, pekárnu na chleba a jogurtovač v jednom.


Pozitivem je i snadná údržba , kdy je možné model umýt v myčce – díky nepřilnavému povrchu je však i případné manuální mytí snadné a rychlé. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Multifunkční hrnec. Jedná se o moderní plnohodnotný pomalý hrnec s časovačem, který navíc nabízí slušný objem hrnce litrů. Díky rotační technologii jsou potraviny ve fritéze nakloněny a otáčejí se v nižší vrstvě oleje než u klasických fritéz. Vybrat si můžete z přednastavených programů.


Vybírejte si Multifunkční zařízení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. Vnitřní nádobu, ve které se vše po přikrytí pokličkou připravuje, lze snadno vyjmout a klidně dát i do myčky. V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými. Nejlepší možností je si zobrazit nejlépe hodnocené Varné hrnce a rýžovary a podívat se na produkt, který má nejvíce hodnocení od uživatelů na portále Heuréka.


Pomalý hrnec je velmi jednoduché zařízení. Umožňuje vám nastavit to, za jak dlouho se hrnec vypne. Vaříte, pečete, smažíte, dusíte nebo vaříte v páře v jedné nádobě, výrazně rychleji a bez ztráty šťávy, chuti a cenných živin.


Vaření s tímto hrncem vám šetří hodně. Lidl nabízí v akci multifunkční hrnec Silvercrest SMUD 8Apro jednoduchou a rovnoměrnou přípravu mnoha různých pokrmů. Přístroj nabízí přednastavených programů: multifunkční program, pečení, předsmažení, rýže, udržování teploty.


Multifunkční elektrické hrnce. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hrnec 18vMultiCooker Delimano.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky