pondělí 1. října 2018

Sencor sfp 6060 sport

Základem je povedený LCD displej o velikosti palce, který poslouží nejen k ovládání a informacím o písničce, ale také ke sledování videí, prohlížení fotografií nebo čtení textů. Základom je vydarený LCD displej o veľkosti palca, ktorý poslúži nielen na ovládanie a informáciám o pesničke, ale aj na sledovanie videí, prezeranie fotografií alebo čítanie textov. Díky integrovanému mikrofonu máte možnost využít přehrávač jako diktafon.


Připojení k počítači je realizované pomocí USB 2. Multimediální data můžete, kromě flash paměti, ukládat i na paměťové karty SD (max. 16GB). Veškeré informace o produktu.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Přehrává MPWMA a WAV a zobrazuje video AMV, foto JPEG, text TXT. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Všechny otázky u nás najdete přehledně na jednom místě. Kompatibilní s MP WMA, WAV, AMV, JPG a TXT. Internetinė parduotuvė pigu. Přehrávač, který přehrává MPWMA a WAV a zobrazuje video AMV, foto JPEG, text TXT.


Sencor MPés MPlejátszó boltok, képek. Najdôležitejšie vlastnosti 5“ (cm) TFT displej Podpora audio formátov MP WMA, WAV Podpora videoformátu AMV Vstavané FM. PC a nabíjení přes USB 2. Kapacita baterie zajistí přehrávači energii na přehrávání hudby po dobu hodin nebo filmu po dobu hodin. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Lai valik, kiire tarne ning turvaline ostukeskkond. K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č. Valitse yksi tuotteista, löytääksesi sen manuaalin helposti. Mppřehrávač, který seženete do 7Kč.


Specifikace: display, 128x1p. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Všetky informácie o produkte. Nejlevnější e-shop Elmont-ch Trutnov, s. Přenosný audio a video přehrávač s barevným 1. GB sisemälu, millele saab salvestada kuni tundi muusikat. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem SFP , které hledáte.


Přečtěte si o tématu SFP. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu SFP. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Beépített FM rádió Magyar menü USB 2. Zaujmout ale umí i jinými způsoby. Třeba dostatečnou a poměrně vyhovující kapacitu, která má hodnotu GB.


Co však modelu chybí, to je displej. Přehrávač přehrává videa ve formátu AVI a hudbu ve formátu MP WMA, WAV. Nechybí ani FM rádio, nahrávání rádia nebo mikrofonu a slot pro microSD kartu do GB.


Výrobek je v kategorii MPa MP4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky