pondělí 29. října 2018

Kráječ na nudle tescoma

Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Rozšiřte použití vašeho kuchyňského robota ETA třeba nástavcem na krájení úzkých nudlí (Ttrenette). Příprava vlasových nudlí a těstovin capelli d´angelo (andělské vlasy) se strojkem DELÍCIA je snadná a rychlá. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli.


Kráječ na široké nudle (tagliatelle) ke kuch.

Vynikající pro snadné oddělení pecky manga od dužiny, vhodné pro malá i velká manga. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb , které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Mechanický mlýnek na nudle Orion je určen ke krájení vlasových nudlí do polévky. Multifunkční rádýlko na přípravu několika druhů těstovin (typ fettucine, tagliatelle, pappardelle, lasagne), dále také pro plněné těstoviny (tortellini, ravioli, aj.).


Ideální i pro přípravu. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty.

Kráječe na zeleninu a ovoce Pokud se necítíte jisti v kramflecích, co se krájení týče, nevadí – TESCOMA pomocníci vám usnadní práci. Máme pro vás kráječe jablek, strunové sekáčky, speciální kráječe na ananas, rajčata, hranolky, plátkovací kráječe, spirálové kráječe i spoustu dalších vychytávek. Domácí potraviny jsou nejlepší. Protože máte kontrolu nad tím, co vy a vaše rodina jíte.


S vychytávkami TESCOMA je výroba domácí lahodné paštiky, čerstvého sýru nebo třeba domácí šunka opravdu hračka. Naprosto bezkonkurenční je i domácí zmrzlina. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde. Kuchyňské nářadí a pomůcky.


Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří! Vyroben z ABS Břity z nerezové oceli Tři výměnné n. Díky tomuto praktickému pomocníkovi si doma vyrobíte nudle do polévky nebo těsto na těstoviny snadno a rychle. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Snadno s ním vyrobíte čerstvé domácí tagliolini, fettuccine, lasagne i tenké polévkové nudle. Nejprve mezi hladkými válci připravíte dokonalé pláty těsta o potřebné síle, kterou jednoduše nastavíte pomocí kolečka s číselníkem.

Mezitím se můžete rozhodnout, jaký typ těstovin budete vařit. Místo sacharidů a kalorií si dejte k obědu cuketové nudle , jedinečné saláty či zeleninové těstoviny. Tescoma , nerez kráječ na pizzu a rádlo,.


K desce stolu jej jednoduše namontujete pomocí upínáku nebo přísavky. Pak už jen stačí zatočit kličkou a na světě budou výborné polévkové nudle s tloušťkou mm. Strojky na výrobu těstovin. Bez použití nože nakrajíte s kráječem HANDY na cibuli snadno a rychle cibuli,zeleninu,ovoce,ořechy,čokoládu a další dobroty.


Připravte si v kuchyni své vl. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


S tímto kráječem dokážete upravit těstoviny typu fettucine, tagliatelle, pappardelle, lasagne, tortellini, ravioli nebo připravit různé tyčinky, taštičky, pirohy, sušenky a spoustu dalších těstovinových dobrot. S jeho pomocí vařené vejce pohodlně rozkrájíte na plátky nebo na pravidelné šestinky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Velmi dobře se také udržuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky