úterý 9. října 2018

Míchací hrnek

Nalijte kávu nebo čaj, zmáčkněte tlačítko a nápo. Míchací mechanismus je poháněn bateriemi. Nutno zakoupit, nejsou součástí balení. Plastový hrnek s míchacím mechanismem vestavěným do základny.


Tlačítko na boku základny aktivuje malý šlehač na spodní části hrnku, který jemně zamíchá tekutinu ve vašem hrnku.

Víčko, kterým můžete nápoj utěsnit má uvnitř otvor na pítí a proto vám teplý nápoj vydrží déle teplý. Lze lehce umýt, jen se nesmí mýt v myčce nádobí. Protože přiznejme si, míchaní prostě žádná zábava není.


Samomíchací hrnek za vás udělá to, co děláte ze srdce neradi - mícháte! Bez námahy a jednoduše! Ohromte svou návštěvu a podávejte kávu s našlehaným.


Líný hrnek jako šlehač mléka!

Jes­tli znáte někoho, kdo je fakt dosti pohodlný, tak tento hrnek bude pro něj ideální dárek! Praktický a vtipný dárek nejen pro lenochy - líný míchací hrnek. Jen lehce zmáčkne tlačítko na uchu hrnku a míchací mechanismus v dolní části nádobky tekutinu sám pečlivě zamíchá.


Ke správné funkci hrníčku jsou zapotřebí jen dvě tužkové baterky. Relaxace bude dokonalá! Stačí se s líným hrníčkem.


Nemusíte tak s sebou nosit zbytečně lžičky, hrneček vám ušetří místo v kufru a také spoustu špinavého nádobí. Ano, opravdu tento hrnek můžete využít i jako šlehač mléka. Tento hrnek je pro tak líné lidi, kteří jsou pohodlní až tak, že se jim nechce ani míchat káva. Jestli znáte někoho takového, pak věřte, že tento váš dárek ocení. Jste tak líní a pohodlný, že se Vám nechce ani míchat kafe nebo čaj?


Hrnek , který se mísí sám. Samomíchající se hrnek „Twister Mug“ Kávový hrnek budoucnosti – již dnes! Ne, nejedná se o hrnek ke stejnojmennému filmu, i když se ve vnitřku tohoto dobrého kousku nějaká bouře vyskytne. Twister „lazy“ Mug vyšlehá po zmáčknutí knoflíku ve svém vnitřku, vše co do něj nalejete – ideálně věci, které chcete.


Vychutnejte si teplý nápoj podávaný stylově v jednom z našich šálků a hrnků.

Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky, abyste si je mohli nakombinovat podle libosti. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita! Hodnocení zákazníků, kteří si produkt zakoupili. Tento produkt ještě nehodnotil žádný zákazník.


Nerezový hrnek se dá využít na pití, ale i pro ohřátí nápojů a jiných tekutin. Mezi jeho funkce můžeme zařadit i možnost poskytnout nádobu pro napěnění mléka při přípravě cappucina. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA.


Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí. Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky