úterý 9. října 2018

Hrnec na rýži do mikrovlnné trouby

Hrnec na rýži do mikrovlnné trouby

Nádobí do mikrovlnné trouby. Příprava pokrmů v mikrovlnné troubě je rychlá a praktická. Uvařit správně rýži je někdy věda. Průhledný hrnec TESCOMA PURITY MicroWave do mikrovlnné trouby připraví až porce dušené rýže bez toho, aby se rozvařila nebo připálila. Pokrm je připravený rychle a bez starostí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Všechny informace o produktu ORION Rýžovar do mikrovlnné trouby CLIP FRESH l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze ORION Rýžovar do mikrovlnné trouby CLIP FRESH l. Uvařte si oblíbenou rýži v mikrovlnné troubě během několika minut v rýžovaru ClipFresh. Vložíte rýži a vodu, uzavřete víkem, povolíte ventil, umístíte do mikrovlnné trouby a za několik málo minut je r. Rychlé, snadné a bezpečné vaření. Součástí odměrka a lopatka na dávkování.


Materiál: kvalitní plast bez PBA. Topná tělesa s feritovou povrchovou úpravou mění mikrovlnné záření na infračervené pro přímý žár. Bez nepříjemného zápachu při vaření.


Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Vajíčka, čokoládové muffiny, kuřecí špízy, řepné chipsy i grilovaného lososa – všechny tyto i další dobroty lze snadno připravit za pár. Lékué vymyslel speciální silikonovou misku, se kterou budete moct vařit rýži přímo v mikrovlnné troubě.


Stačí jen podle návodu dát do bílé silikonového nádoby správné množství rýže a vody, uzavřít zelenou pokličkou a vložit do mikrovlnky. O pár minut později už máte dokonale a na skus uvařenou rýži. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece persona.


Tescoma hrnec na brambory a chipsy Purity MicroWave. Recenze na nádobí do mikrovlnné trouby. Určitě uvítáte možnost mytí v myčce. A proč hrnec na rýži do.


VARNÁ NÁDOBA NA PŘÍPRAVU RÝŽE A OBILNIN v mikrovlnné troubě Snadné vaření, snadné uklízení Varná nádoba na přípravu rýže a obylovin se lehce myje a můžete ji i vložit do myčky. Inovativní nádobí do mikrovlnné trouby je vyrobeno revoluční technologií nanoCARE. Tato technologie byla speciálně vyvinuta a patentována pro firmu Tescoma. Vaření a napařování v mikrovlnné troubě.


Uvařte brambory v okamžiku v mikrovlnné troubě. Do této nádoby stačí přidat vodu na páru. Rýže z trouby recepty, které budete milovat. Díky němu snadno připravíte rýži , dušenou zeleninu, knedlíky či buchtu za pár minut.


V tomto hrnci můžete libovolně rozmražovat, vařit i péct. Rýže a obiloviny vám umožní snadno vařit v mikrovlnné troubě tento hrnec na vaření rýže v mikrovlnné troubě. Vzhledem k elegantnímu designu hrnce můžete také podávat jídlo přímo na stole. Hrnec má standardní dvě. V hrnci uvaříte rýži pro 3-osoby.


Průměr 1 kapacita 1l. Má speciální víko, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky