pátek 12. října 2018

Plechové dózy na čaj

Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit. Hľadáte dózy na čaj alebo kávu? Chcete štýlovú dózu na čaj ? Nenechte z čaje vyprchat jeho aroma a pořiďte si dózy , které ho udrží čerstvý a voňavý až do doby, než si dáte „ čaj o páté“.


Plechové krabičky a dózy.

Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj , kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky, které potřebujete. Modrá plechová dóza na čaj Kitchen Craft Nostalgia. Zelená plechová dóza Dakls Zunna, l. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Originální dózy na dárky, sladkosti i bižuterii. Nadchla mě myšlenka nakreslit typické představitele jednotlivých plemen psů (mých kolegů) a natisknout je na plechové dózy , které jsou praktickým dárkem. Veronika pečlivě kreslí různá plemena psů.

Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na potraviny. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Speciální dózy a nádoby dokážou uchovat čaj správným způsobem, aby si zachoval svou chuť i aroma.


Dózy a krabice na čaj. Navíc se stanou pěknou dekorací kuchyně. Jako stvořené jsou pro uchování čaje a kávy plechové dózy. Pro čaje v sáčcích zase slouží krásné krabičky. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni.


Stylové plechové , plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Klince, skrutky, drobné náradie. Všetko do nich umiestnite. Milovníci čaje a kávy nastražte konvičky a sítka, právě vstupujete do našeho malého ráje.


Vyrobené sú z odolného. V něm vám nabízíme vše, co si srdce pravého čajomile a kávomila může přát - sypané čaje, dózy na čaj , čajítka neboli čajová sítka, podčajníky, konvice na čaj , mletou i zrnkovou kávu i stylové boxy na čaje. Na uskladnenie čajových lístkov je potrebné suché a tmavé prostredie.


Keďže poznáme naše gazdinky, vieme, že pre vašu kuchyňu zohráva veľkú rolu tiež dizajn jednotlivých doplnkov, a teda aj dóz na čaj.

Romantická sada troch plechových dóz, ktoré použijete na uskladnenie kávy, cukru a čaju. Preto sú čajové nádoby z. Příslušenství na přípravu kávy. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 99. Sada obsahuje tři plechové dózy ve třech velikostech - malou, střední a velkou. Dřevěné dózy na čaj a kávu Beautiful home.


Dřevěná dóza na čaj Beautiful home neskrývá žádné tajemnství, ale Váš oblíbený čaj ! Ať už máte raději sypaný nebo porcovaný, v dóze Vám bude čaj vždy po ruce. Nádhernou dózu nemusíte ukrývat za dvířky skříňky, naopak ji hrdě vystavte na obdiv! Prozkoumejte nástěnku PLECHOVÉ DOZY uživatele prochazkomarie, kterou na Pinterestu sleduje 2lidí. Skladujte oblíbenou kávu nebo cukrovinky ve veselých plechových dózách, které jsou nejenom hezkou dekorací, ale také uchovávají aroma.


Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků. Vkusné plechové dózy se stanou praktickým řešením pro uložení potravin i různých „pokladů“. Milovníky plechových nádob potěší jejich různorodost.


Nabízí se řada velikostí, tvarů i zdobení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky