pondělí 1. října 2018

Plastová truhla

Bílá plastová lavice- truhla PATIO s úložným prostorem, která se dá využít jako zahradní truhla na polstry s obsahem 2litrů. Vybírejte bedýnky podle barvy, stylu a podle materiálu. Chcete dřevěnou, ratanovou, proutěnou nebo plastovou truhlu?


Plastová truhla

Hledáte malovanou truhlu na hračky do interiéru nebo zahradní truhlu z masivu? Nejrychleji koupíte truhlice a bedny na FAVI. V nabídce přes 4druhů. Některé s dopravou zdarma! Truhla KARISMA s objemem 2litrů v bílé a šedé variantě je ideálním řešením pro zastřešené prostory.


Lehká uzamykatelná plastová truhla KARISMA do vaší garáže, hale či zahradního domku. Mějte na zahradě i terase po ruce vše, co potřebujete. Pořiďte si uzamykatelné zahradní truhly na polstry, deky, polštáře a další věci.


Plastová truhla

Pro nezastřešené prostory se vám bude hodit voděodolná truhla s UV ochranou, do zahradních domků a na zastřešené terasy může být ideální lehký přenosný box na polstry se snadnou montáží. Plastová truhla Terry Prince poskytuje úložný prostor na zahradní potřeby, jako jsou polstry a podsedáky, nářadí, ale i hračky a mnoho jiných věcí. Box je vhodný pro venkovní využití na zahradě, jelikož je vyroben z kvalitního a odolného plastu. Provedení je pevné a opravdu bytelné. Bedna je navíc vybavena.


Zahradní truhla BORNEO BOX 416L hnědý. Nářadí v suchu a bezpečí uzamykatelné truhly MOBY, která nevybledne. Uzamykatelná plastová truhla Karisma: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Představuje také praktické řešení, co se týče úklidu terasy po dlouhém dni stráveném venku. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?


Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Nakupte kvalitní plastové bedny na polstry - vše skladem. Plastová skříň spolehlivě pojme Vaše nářadí nebo úklidové pomůcky a účině tak šetří místem ve Vašem prostoru.


Skříně jsou odolné proti povětrnostním vlivům a opotřebení. Jsou jednoduše omyvatelné díky antikoroznímu povrchu, neabsorbují pachy a nezadržují vlhkost. Jejich předností je jednoduchá montáž i. Truhla je opatřena otvorem pro uzamčení visacím zámkem. I na zahradě chcete mít pořádek.


Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Krásná ratanová truhla nejen do předsíně na zouvání a uložení bot, ale na každé chalupě se bude vyjímat, např. Skladovací úložná truhla ONTARIO BOX je vyrobena z lisovaného plastu, který je lehce udržovatelný a omyvatelný a je vhodný do každého počasí. Plastová bedna se hodí na zahradu, terasy, balkóny, do altánu nebo zimní. Krabice mají tak trochu terapeutický efekt.


Třeba když do nich třídíte oblečení na to, co si necháte a co dáte pryč. Nebo když otevíráte lepenkové krabice s vánočními ozdobami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky