čtvrtek 18. října 2018

Mravenčí bufet

Dózy s návnadou nemají být pokud možno vystaveny přímému slunečnímu záření, aby nedošlo k rychlému vyschnutí. Působením slunečního světla se také ztrácí modré zbarvení. Relaxing Harp Music #127925; Peaceful Birds Sounds, Stress Relief Music (Forest Light) - Duration: 3:01:22.


V místech, kde nelze použít sprej proti hmyzu, oceníte tzv. Jedná se o nádobky s účinnou látkou, kterou si hladoví mravenci odnáší do svých obydlí.

Látkou se celá kolonie krmí a během jednoho až dvou týdnů je vyhubena. Jako účinná látka zde působí spinosad. Loxiran mravenčí bufet je přírodní insektici určený k odstranění mravenců z nechtěných prostor (terasy, balkony, obytné prostory a podobně).


Dózy k uložení návnady je možné použít opakovaně. K vyhubení většího počtu mravenišť doporučujeme použít více návnadových dóz. Roztok obsahuje účinnou látku.


Balení obsahuje ks doplňovací návnadové dózy s přírodním ins.

Tak začíní jedna známá píseň, ve které autor doufá, že mu mravenci kousek něčeho dobrého nechají. Mravenci v kredenci, to prý nemá být. Nechcete-li se spoléhat na to, zda vám po vpádu mravenců do vaší.


A buffet is a system of serving meals in which food is placed in a public area where the diners serve themselves. A form of service à la française, buffets are offered at various places including hotels, restaurants, and many social events. Obsahuje přírodní insekticid spinosad a je určen k odstranění mravenců na terasách, balkonech a obytných prostorech. Vyhubí celé mravenčí společenství! Pak jsem se ale naštěstí dozvěděla o přípravku který se jmenuje LOXIRAN.


Jsem štastná, že jsem to vyzkoušela, do dne jsem se zbavila všech mravenců, je to až neuvěřitelný. Dala jsem je okolo linky a do hodiny u nich byli mravenci a chodili na to celý den a celou noc. Pôsobením slnečného svetla sa tiež stráca modré sfarbenie návnady, čo. Pro likvidaci větších mravenišť je nutno použít nejméně dvě návnadové dózy. Jakmile je návnada spotřebovaná, je nutno mravenčí bufet doplnit, otevře se víčko a návnadový roztok se opatrně nakape do obou prohlubenin.


Doplňovací návnadová dóza je přímo určena k odstranění mravenců v obytných prostorech, ale uplatní se i na terasách, balkónech a cestách v zahradě. Pořiďte si takzvaný mravenčí bufet Loxiran. To má za následek vyhubení celého mraveniště.

Tam jím pak krmí dělnice, larvy i královnu, a tím se vyhubí během až týdnů celé mravenčí společenstvo. Dózy se musí kontrolovat a jakmile je návnada spotřebovaná, je nutno mravenčí bufet doplnit. Návnadové dózy umístíme do bezprostřední blízkosti mravenišť nebo přímo na mravenčí stezky. Bufet U vlka, Hradec Králové.


Náplň s přírodním insekticidem je určena k odstranění mravenců na terasách, balkonech a obytných prostorech. Přípravek je šetrný k životnímu prostřed. Dózy se umístí do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky (nedávat na přímé slunce). Po požití návnady dělnicemi, larvami a královnou dojde k postupnému vyhubení celého mravenčího společenství. K jednorázovému použití.


Takže mravenci stihnou roztokem nakrmit všechny v mraveništi a po dvou týdnech tak uhyne celé mravenčí společenstvo. Pokud tam máte ane nějaké obří braveniště, tak by jste bufetů potřeboval velké množství. Dózy je třeba umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Nedávejte dózu na přímé slunce.


Stavbou mraveniště poddolují cesty, terasy a často osidlují kuchyně a spižírny. Přírodní účinné látky přípravků Loxiran firmy Neudorff působí spolehlivě a cíleně proti mravencům ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky