pátek 26. října 2018

Deska pod umyvadlo materiál

Koupelnové desky pod umyvadla. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce. V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla, která jsou určena právě pro instalaci na desku.


Dřevěná deska pod umyvadlo. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. Deska pod umyvadlo z masivního dřeva - dub.

Otvory pro sifon a baterii nutno vyvrtat na místě dle skutečného umístění baterie a umyvadla. Bez otvorů můžete použít jako samostatnou desku - polici. Deska z masivního dubu se instaluje na konzole. Doporučujeme použít dostatečně masivní konzole (např. KONZOLEH), deska je.


Současným moderním trendům ve vybavování koupelen odpovídá deska pod umyvadlové mísy. Samotný keramický materiál zaručuje téměř nulovou nasákavost. V této chvíli jsou černé desky pod umyvadlo vyprodané. JAKOB pod umyvadlo , materiál masivní dřevo z bambusu a MDF deska ,.

Nemusí být materiál k výrobě koupelnového nábytku speciální,. Pouze nad vanou budeme mít niku, kde bude tenká dřevěná deska. Litý mramor je hladký, neporézní materiál s příjemnou tepelnou vodivostí, kterou oceníte při každém doteku.


Do koupelen vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky Flexible (4 nebo 60) v délkách z jednoho kusu do 550cm, šířkách do 1cm. Desky mohou být osazeny výběrem z typů umyvadel, zadními soklíky, předními a bočními čely. Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel, zejména pro umyvadla Formy a Moon.


Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Deska se montuje na umyvadlové skříňky a. Výřez pro umyvadlo , případně baterii, se dělá přesně na míru konkrétnímu umyvadlu. Tloušťka mm působí dostatečně masivně, ale zároveň deska zůstává přijatelně lehká pro snadnou montáž na stěnu. Povrch je tvořen vysokotlakým laminátem, který je odolný vodě i poškrábání. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády je od 14.


Jaký materiál je nejlepší. Nejlepší volbou je zvolit laminát. Desky pod umyvadlo musejí být vždy z kvalitního materiálu, který je dostatečně voděodolný.


Ten vám vydrží dostatečně dlouhou dobu bez nutnosti větší péče o něj, navíc je odolný také proti oděrkám. Umyvadlo umístěné na desce je dnes velkým trendem.

Kromě zajímavého vzhledu získáte i odkládací prostor. V naší nabídce najdete velký výběr umyvadel na desku, a to jak z keramiky, litého mramoru a nebo velmi efektní skleněná umyvadla. Nabízíme právě i desky pod tato umyvadla.


Upevňovací konzole jsou součástí balení. Moderní bílá umyvadlová deska ze série Cubito od známé společnosti JIKA, bez otvoru - řezatelná o rozměrech - 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky