čtvrtek 4. října 2018

Lihový vařič na tekutý líh

Tento jedinečný lihový vařič je ideální společník pro dobrodružné výl. Kompaktní vařič na tekutý líh Vařič se vyznačuje velice jednoduchou, bezporuchovou konstrukcí. Porovnání kupovaného Trek tec a dvou ručně vyrobených lihových vařičů, každý z jedné plechovky od piva.


Vařič na tekutý líh Spiritus, Mil-Tec Jednoduchý a malý vařič na tekutá paliva jako líh či petrolej. Malé rozměry a velká přenositelnost. Stojan na vařič na tekutý líh , Mil-Tec Nožičky k vařiči n. Jako palivo lze použít jakýkoliv typ tekutého lihu (technický, potravinářský, nebo nouzově i čistič skvrn), který představuje nejlevnější palivo pro přenosné vařiče a je snadno dostupný. Skladný vařič na tekutý líh. Vyniká levným provozem bez ohledu na okolní teplotu.


Použijte s jakýmkoli hrncem Díky šroubovacímu uzávěru s gumovým těsněním má dokonalou těsnost. Regulátor plamene má sklo. Kamarád táhl na čundr plynový vařič , já tento malý lihový.


Přivést vodu k varu zvládl stejně spolehlivě, přitom zabere zlomek hmotnosti a místa. Ale dlouhodobý ohřev, třeba vařit polévku, by nezvládl - museli byste často měnit lihové tablety. Malý, lehký a skladný vařič na tuhý líh od firmy Yate je vhodný pro tramping a turistiku. Koupit Kdy zboží dostanu Dopravce:. Esbit vařič na tekutý líh Vaše jméno:.


Lihový hořák od Esbitu je ideální společník pro dobrodružné výlety a expedice. Je vyroben z nerezové oceli, má nepropustný šroubovací uzávěr s gumovým. Lihový vařič PATHFINDER Alcohol Stove s nástavcem. Není skladem Přidat k porovnání. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám.


Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco. Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh. Ve finále mi přišli tenkrát stejný.


Vařič Švédsko lihový 5-dílný komplet hliníkový ešus s pánvičkou, závětřím, vařičem a plastovou láhví na tekutý líh vařič je použitý armádní originál závětří a láhev jsou zánovní armádní originál ešus s pánvičkou jsou kvalitní reprodukcí od firmy Miltec celý komplet je možné složit do sebe Rozměr. Jaký vařič si vzít s sebou na cesty? Ve světě vaření v přírodě už nejde jen o volbu mezi plynem a benzínem.


Na scénu razantně vstoupily rychlovarné „turbovařiče“. Dnes už není na trhu jen průkopnický Jetboil, ale i další výrobci a taky tu máme vařiče lihové, na dřevo i univerzální vařiče pro více druhů. Skládací lihový vařič je ideální k použití na cestách, kempingu a při turistice. Tuhý líh můžete přepravovat uvnitř složeného vařiče.


Nezničitelní a lehký univerzální outdorový vařič vhodný na turistiku, mototuristiku, cykloturistiku, motosrazy, kempování a pobyt v přírodě. Mužete v něm topit pevným lihem, tekutým lihem nebo v nouzi aj dřívkami tzv. Pár mililitru lihu vám stačí na uvaření oběda.


Obrázky jsou ilustrační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky