středa 17. října 2018

Dřevěné krájecí potraviny

Plastové napodobeniny potravin na suchý zip z plastu. Sada obsahuje potraviny , které můžete znát z fa. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Bigjigs Krájecí zelenina.


Jednotlivé části ovoce jsou spojeny pomocí suchého zipu.

Dřevěné potraviny v praktické krabičce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Edici dřevěné potraviny si zamilují všechny malé obchodnice a hospodyňky.


Potraviny jsou krásné zpracované a budou se skvěle vyjímat v každé kuchyňce nebo obchodním pultu. Společně s těmito potravinami bude každá hra vašeho dítěte skvělá a zábavná. Hračky jsou určeny všem dětem od let.

Veškeré informace o produktu. Každá malá hospodyňka jistě ocení kvalitní potraviny na vaření a pečení. Naše dřevěné potraviny jsou ideálními doplňky do kuchyňky. Holčičky i kluci si mohou upéct dorty, pizzu, uvařit zeleninu či nakrájet ovoce nebo pečivo. Některé druhy potravin jsou totiž spojeny suchým zipem a tak si díky krájení mohou děti skvěle procvičit jemnou motoriku.


Balení obsahuje druhů potravin, nože a prkénko. Obsahuje také nůž a prkénko. Rozměry balení cca x 1x cm. DŘEVĚNÉ POTRAVINY TÉMĚŘ JAKO OPRAVDOVÉ Tyto dřevěné elementy ve tvaru potravin jsou určeny primárně pro trénink motorických a manuálních dovedností dítěte, a to hlavně skrze dovednost krájení. Sada proto obsahuje elementy v podobě ovoce a zeleniny, hlavní proprietou je zde však krájecí nůž a prkénko.


Spolu s dřevěným nožíkem jsou uložené v praktickém prkénku. Stačí jen vyndat a krájet. Vybrat si můžete z pěti prkének se zeleninou, ovocem, rybou, vajíčkem, houbami nebo dezertem.


Pomocí této dřevěné sady s pečivem se dítě učí základní dovednosti krájení. Vše je zabaleno v praktické dřevěné krabičce. Děti mohou předstírat a hrát si na kuchaře nebo kuchařky.

Součástí sady je prkénko na kterém děti mohou trénovat a dřevěný. Vilac dřevěné potraviny ovoce a zelenina. Krájecí desky ze špičkových materiálů – ať už klasické dřevěné či moderní plastové s antibakteriální úpravou – patří k nezbytné výbavě každé domácnosti.


TESCOMA jich pro vás nabízí celou řadu, vyberte si. Máme pro vás také stále oblíbenější bambusové krájecí desky. Inspirovali jste se i vy? Nechybí tu ani pochoutky pro malé mlsouny: ovocné dortíky, krájecí narozeninový dort, zmrzlina a zmrzlinové poháry, lízátka.


Nezapomněli jsme ale ani na zdravou stravu: ovoce a krájecí zelenina. Přejeme dobrou chuť všem malým kuchařkám a. Tisk Doporučit známému. Jakmile produkt naskladníme. Zašleme Vám e-mail s u. S přiloženými noži se snídaně dá rozdělit na jednotlivé součásti a znovu sestavit pomocí suchých zipů.


Inzerát dřevěné krájecí potraviny v okrese Benešov, cena 119Kč, od drevene hracky-klobouky na Sbazar. Popis: nové dřevěné hračky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky