pátek 19. října 2018

Rychlovarná konvice s regulací teploty

Rychlovarné konvice s regulací teploty na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Stačí si jen vybrat jednu z devíti barevných variant. Regulace teploty vody je skvělá pro správné servírování čajů a kávy. Zpravidla si můžete vybrat z intervalu až 1°C. Concept, Sencor, ETA a dalších.


Funkce udržování teploty po dobu 2min. Rozhodně funkcí podporující regulaci teploty v rozmezí od °C do 1°C. Tato možnost je obzvláště oblíbená u milovníků kvalitních čajových a kávových směsí, jež se nesmějí zalévat vařící vodou. Konvice se snadno nasazuje na varnou podložku ve všech směrech, a to díky středovému kontaktu.


Rychlovarná konvice s regulací teploty

Disponuje LCD displejem, funkcí udržování teploty a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Díky světelné indikaci provozu je konvice vhodná i pro sluchově postižené uživatele. Kvalitní rychlovarná konvice s regulací teploty Vám nabídne nejen praktické funkce,ale také pěkný a stylový design. Nerezová konvice bílé barvy, s kapacitou l. Rukojeť a základna pochromovaný plast v úpravě leštěného chromu, hubička a spínací páčka z nerezové oceli.


Doprava zdarma (2×) 9Kč V eshopu skladem na prodejně ihned. Obzvlášť v zimních měsících, kdy je třeba zahřát se horkým nápojem se konvice často ani na chvíli nezastaví. Abyste nemuseli neustále vodu převařovat, investujte rychlovarné konvice s regulací teploty. Běžným doplňkem, který usnadní používání konvice je tlačítko pro otevření víka konvice.


Rychlovarná konvice s regulací teploty

V případě konvic s regulací teploty se nejsnáze obsluhují ty, které mají, pro konkrétní teplotu, tlačítka. Různé čaje vyžadují různé teploty vody pro správné louhování. Tato konvice vám umožní stiskem jediného tlačítka vždy ohřát vodu na správnou teplotu. Bezpečnost používání konvice zajišťuje značkový konektor a termostat Strix a příjemně měkká rukojeť s protiskluzovou.


Nová rychlovarná konvice z nerezové oceli, nerozbalená, český návo s regulací teploty a možnosti udržování nastavené teploty , oboustranný vodoznak. Chtěla bych si pořídit rychlovarnou konvici s regulací teploty , může mi někdo poradit jakou si mám vybrat? Nabízí precizní regulaci teploty , šest provozních režimů a další praktické funkce, které v moderní domácnosti ocení každý její člen. Moderní konvice s regulací teploty pro ohřev vody na požadovanou teplotu dle vašeho nastavení.


Na rukojeti si zvolíte jednu z přednastavených teplot 40°C, 50°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C a 100°C a zapnete. Tento spotřebič mohou používat děti ve věku let a starší a osoby se sníženými fyzickými, smyslovými. Konvice je celá vyrobena z kvalitního pevného nerezu, který jí zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit.


Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic. Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně. Speciálně navržená výlevka zabraňuje odkapávání a rozlévání vody.


Konvice disponuje trojitým bezpečnostním systémem a je vhodná i pro sluchově potižené uživatele. A velkým hitem jsou také konvice s retro designem nebo třeba regulací teploty pro zelené, bílé či černé čaje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky