úterý 23. října 2018

Jogurtovač eta

Po nějaké době jsem na něj dostal opět chuť. Vybalím tedy jogurtovač z krabice, ale jaké je moje zděšení - návod nikde! Vybíráme: jogurtovač (pokračování).


Není tak nad to, vyrobit si jogurt vlastní. To ocení nejen rodiny s dětmi, kterým díky tomu snadno připravíte například zdravou svačinu, ale také ti, kteří si libují v méně tradičních příchutích. Proto je také dobré vybírat jogurtovač s časovačem.


Vyšší čas se vám může hodit, budete-li si chtít z originální kultury vyrobit třeba acidofilní mléko. LCD displej a časovač má i objemný Steba JM 2. Tato firma působí na trhu již přes patnáct let a vedle jogurtovačů se zaměřuje i další vychytávky do kuchyně. ETA je česká firma, která nabízí velké množství domácích spotřebičů, výrobníky jogurtů nevyjímaje. Jogurtovač Guzzanti je určitě skvělá volba pro celou rodinu.


PL sušeného mlieka s malým množstvom čerstvého mlieka, asi liter čerstvého mlieka s tým zmiešam, zohrejem asi na stupňov C, pridám 1ml bieleho jogurtu, zmiešam, naplním do pohárov, uzavriem, odložím na noc naplnené poháre do deky. Kúpila som si jogurtovač aby som môjmu malému synčekovi mohla robiť zdravé domáce jogurty bez všelijakých umelýn. No jediný recept k tomu bol na 1l mlieka a 1ml jogurtu.


Máte niekto prosím vás aj iné recepty poprípade rôzne vylepšenia? Poprípade ak máte doma recepty čo boli vo vašom jogurtovači a mohli by. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Pripravte si lahodný domáci jogurt každý deň. Na prístroji je navyše QR kód pre okamžité načítanie receptov na smartfón. Než si však povieme, ako na to, musíme sa najprv pozrieť jogurtu na zúbok.


Pre mnohých z vás môže byť prekvapivé zistenie, čo vlastne robí jogurt jogurtom. Spôsobené to bude predovšetkým objemom pripraveného jogurtu, ktorý ponúka. Nádoba na jeden jogurt má objem 2mililitrov, pričom samotný jogurtovač ich pojme až 12.


ETA elektrický jogurtovač návod k obsluze receptář. Elektrický jogurtovač je výsledkem dlouhodobé ho vývoje s využitím nejmodernějších poznatků, technologií. Zrejme tato tema patri inam, ale mna to momentalne ozaj dost pali. Dodáváme náhradní díly na toustovače, jogurtovače, vejovary a topinkovače ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem.


ETA jako jsou desky, držadla, kryty, termostaty, tlačítka, víka a další náhradní díly. Ostatné kuchynské spotrebiče) Hodnotenie produktu: (recenzií). Ak máte radi jogurty alebo výrobky s jogurtom a chcete aj ušetriť, tento jogurtovač je vhodnýpráve pre Vás.


Připravte si lahodný domácí jogurt každý den. Na přístroji je navíc QR kód pro okamžité načtení receptů na smartphonu. Ahoj, já jsem si před cca rokem taky pořídila jogurtovač.


Ale po pravdě řečeno, teď už v něm jogurty nedělám a dávám všechno (mléko, jedna malá Hollandia, sušené mléko) rovnou do malých skleniček nebo termosky na zmrzlinu a takhle dám pod deky a přes noc je z toho luxusní jogurt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky