pondělí 1. října 2018

Prodám kuchyňskou linku brno

Nová kuchyňská linka lesklá Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vše plně funkční, dvířka nevržou, nevypadávají a podobně.


Z důvodu rekonstrukce letého domu prodám plastová okna z Protivanova s izolačními dvojskly. Prodám zachovalou kuchyňskou linku vč. Výška pracovní plochy cm.

Prohlídka možná po domluvě. Originál zabalené rozteč je 5cm. Rozměr na vyžádání (cca 190x165x150cm). Nábytek je určen k účelu pohodlného obývání a práci.


Jsou kovovvé na vrchu je porcelán s motivem růžičky. Dostupné množství je ks. Z výsavky z prodejny kuchyní prodám kuchyňskou linku lamino bříza s šedou ABS hranou.


Kloubivé pěnové kartáče,základní čtyři programy,čistička odpadní vody,reciklováná voda.

V provozu na Pražské ulici ve Slaném. Veškeré zařízení myčky vlastni. Big List of 2of the Top Websites Like inzertní noviny a online bazar. Za odvoz , Brno kuchynska linka pouzita kuchynska linka vhodna na chatu.


Dobrý den, pokud máte zájem o kuchyňskou linku na chatu atd. Důvod-rekonstrukce bytu. Linka je v perfektním stavu,se dřezem. V případě zájmu zašlu více fotek a rozměry linky na váš mail. SPORÁK MORA,DIGESTOŘ, PRAC.


DESKA, DŘEZ, BATERIE, BODOVKY. Ultratenké provedení, s nerezovým povrchem. V pěkném stavu, nesoucí pouze lehké známky používání.


Projděte si inzeráty dvirka kuchynskou linku na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Kraj poškozen od hořícího sporáku. Na dvoumetrové desce pár škrábanců od používání, jinak v dobrém stavu.

Osobní předání v Podolí u Mohelnice. Stáří let, udržovaná, možnost osobní prohlídky. Dekor bílého dřeva s reliéfem a zelený mramor pracovní deska. Součástí linky jsou samostatné spodní (šírka 60cm)a horní skríňka. NOVÁ nádherná dětská dřevěná kuchyňská linka má potřebné zařízení pro vaření a pečení.


Je vybavena 4-mi sporáky, které jsou ovládány pomocí knoflíků, které vydávají klapavý zvuk. Kuchyně je v super stavu. Jak je na fotce má rozměry 375x275cm. Kuchyňka má také troubu a umyvadlo.


Skříňky se dají libovolně přeskládat do různých rozměrů. V ceně elektrická trouba, sklokeramická varná deska (možnost vyměnit za indukci), myčka nádobí, vestavěná lednice a digestoř. Barva hnědá a bílá, možno použít na vážení obě mísy, do kg, váha se uskladní tím, že se uloží do jedné mísy a druhou se přiklopí. Barva lesklá světle béžová, výsuvy s pomalým dojezdem, v rohu karusel, myčka, dvojdřez. Výrobník ledu je také na prodej, ale není součástí této ceny.


Lze prodat i po určitých celistvých částech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky