středa 31. října 2018

Raid elektrický odpařovač

Proto byste si měli pořídit tento elektrický odpařovač Rai který vás zbaví těchto starostí jednou pro vždy. Raid elektrický odpařovač s tekutou náplní, insekticidní přípravek bez parfemace pro domácí použití. S novým štíhlým designem odpařovače a kontrolkou signalizace provozu. Poskytuje účinnou ochranu, působí rychle proti komárům a ostatnímu drobnému létajícímu hmyzu i při mírně otevřených oknech a rozsvícených.


Raid elektrický odpařovač

Ochrání místnost do m³. Nepřetržitá ochrana s vůní eukalyptu. Zvolte ochranu či hodin a zapojte ho. Stane se tak automaticky každý den ve stejný čas. Má tři režimy intenzity.


Elektrický odpařovač je insekticidní přípravek proti komárům a mouchám. Nová technologie kombinuje kompaktní odpařovač s koncentrovanou náplní bez parfemace. Jeho hlavní výhodou je, že lze použít do všech typů Raid odpařovačů a ochrání vás až po dobu 3hodin. Do elektrických odpařovačů, neboli elektrických odpuzovačů hmyzu, se používají tekuté náplně nebo suché polštářky. Biocidy zahrnují jednu nebo více „účinných složek“ – látek, které hubí daného škůdce – a také inertní složky, například stabilizátory, hnací plyny, vůně nebo další položky, které složení doplňují.


Poskytuje velmi účinnou ochranu, působí rychle a trvale proti komárům a ostatnímu drobnému létajícímu hmyzu. Opatření v případě náhodného úniku látky nebo přípravku Preventivní opatření na ochranu osob: Použijte vhodné ochranné rukavice, po práci se důkladně omyjte. Insekticid chrání proti komárům včetně tygřích. Lze použít do všech Raid odpařovačů. Určite poznáte, keď vás v noci otravujú komáre a nedajú vám spať.


Preto by ste si mali zaobstarať tento elektrický odparovač Raid , ktorý vás zbaví týchto starostí raz a navždy. Odpuzovače - plašiče, Raid. Odpařovač si pamatuje čas zapojení do zásuvky, podle toho se sám zapne každý den ve stejnou dobu. Automaticky se vypne po uplynutí zvoleného časového intervalu nebo hodin. Napětí 2V, frekvence Hz.


Raid elektrický odpařovač

Podívejte se na další produkty značky Raid , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo sezóna nebo repelenty. S elektrickým odparovačom Raid majte bez obáv aj mierne otvorené okno a rozsvietené svetlá. V závislosti od intenzity používania vydržia elektrické odpudzovače niekoľko týždňov až mesiacov.


Raid se suchými náplněmi vás ochrání proti dotěrným komárům až hodin. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAID elektrický odpařovač s eukalyptovým olejem ml náplň.


Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Raid elektromos rovarriasztó eukaliptuszolajjal ml utántöltő. Biolit Plus elektrický odpařovač s vůní citronelly proti komárům a mouchám náhradní náplň nocí ml. Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny. Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Kč (€) 12Kč bez DPH () do týdne (skladem u dodavatele) Zboží je nutné objednat u dodavatele a dodání zpravidla trvá pracovních dnů.


Zabíjí komáry skryté za závěsy, účinný i při mírně. Raid nocí bez komárov náhradná náplň ml. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky