středa 17. října 2018

Formičky na perníky

Vykrajovátka na perníky a perníčky velká. Tak jsem dneska byla na jarmarku řemesel v Havlíčkově Brodu. Jsem úplně nadšená, protože tam byl řezbář z MORAVY (!!!) a prodával vyřezávané formy na perníky.


Vždycky jsem sehnala tyto formy jen v severních a východních Čechách - hlavně v Podkrkonoší a na Moravě ne a ne někoho najít. Tak mám z toho takovou radost, že vám to sem hned dávám. Vybírat můžete ze silikonových formiček, které vám usnadní vyklápění a umožňují pečení i bez vymazávání, nebo plechových formiček s nepřilnavým povrchem.

Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán, či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Holky psala jsem Jánským, jestli nebudou prodávat formičky na 3D zvonky a oni jooooo, hurá. Tak kdo máte zájem, objednávejte, přeposílám jak máme objednávat.


Dobrý den, 3D zvonky by měly být snad přes víken vyrobené. Objednávejte ale přes e-mail, nebo napište toto zboží do poznámky k objednávce z e-shopu. Zvonky na stránkách nenajdete.


Pre sprístupnenie veľkoobchodných cien sa prosím zaregistrujte a prihláste.

Maloobchodní zákaznící si môžu objednávať tu. Vyrobeno z pocínovaného potravinářského plechu. Vhodné na cukroví, perníčky, potahové nebo modelovací hmoty.


Použít se může také na nejedlé hmoty jako např. Skladujte odděleně od nářadí používané na nejedlé materiály. Krásné vyřezávané formy na perníčky od pana Slavíka už nějaké mám,.


Tyhle dřevěné formičky na perníčky obdivuji, musí to být titěrná práce. Formičky mají rozměry × × mm. Dřevěné formy na máslo – zdravé potraviny, biopotraviny.


Ručně vyráběná dřevěná forma na perník a marcipán vyrobena z ořechového dřeva. Perníky se pak na dlouhé období staly součástí něčeho, co bychom dnes mohli nazvat popkulturou. Přestože to vlastně bylo pečivo určené především k jídlu, byly to také zábavné předměty, výtvarná dílka s nejrůznějšími náměty od náboženské symboliky až po ryze světské motivy. Tvarované perníky lidé hojně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Na našich stránkách nabízíme spoustu vykrajovátek, formiček, báboviček, dortových forem, sáčků na zdobení, zdobících špiček, tvořítek na mandlové těsto, patchworků a jiných šikovných věciček do kuchyně. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Vyřezávané formičky na perníčky.

Ceny formiček se pohybují od 1Kč do 4Kč dle velikosti a náročnosti. Máte dotaz na tento produkt? Získejte rady od zkušených kuchařů, okořeňte svou kuchyni novými nápady, získejte tipy na nové vybavení. Upozorňujeme, poštovné na dobírku je o dražší než poštovné platbou převodem přes účet!


Tak například si budete moci vyrobit perníčky ve tvaru zvířátek či srdíček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky