pondělí 8. října 2018

Kameninový sud na zelí

V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l. Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Součástí je poklička i zátěž. P oměr plnění zeláku zelím je 95.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento e-shop získal dostatečný počet spok. Plastový sud na zelí se zúženým hrdlem a šroubovacím víkem o objemu l. Ideální pro výrobu domácího kysaného zelí nebo nakládaných okurek, tzv.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Zelák keramický sud na zelí 10l s víkem.


Vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. U daného hrnce na zelí je možnost výběru z. Keramický sud na zelí o objemu litrů včetně víka. Inzeráty hrnec na zelí – aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Pardubice Hrnec na zelí kameninový ,bílý,včetně orig. Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání.


Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Sud na zelí 5l buclák s víkem, keramika. Tento sud zasíláme pouze pomocí přepravní společnosti PPL.


Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Rozměry hrnce (vnější): výška 22cm,výška vč. Od Kulináře zakoupíte keramické zeláky vyrobené v České. Kameninový hrnec s víkem vhodný na kvašení, nakládání i uskladnění zeleniny a. HRNEC NA ZELENINU – ZELÁK L (keramický soudek buclák na zelí ). Když napěchujeme všechno zelí , ještě pořádně udusáme, povrch uhladíme - teď by na povrchu mělo zbýt trochu šťávy, aby zelí nebylo suché. Pokud tam není, dolijeme z odebrané šťávy z hrnku.


Sud zavřeme, do žlábku nalijeme převařenou vodu. Na podzim si naložíte bílé zelí do kameninového hrnce a budete mít zdroj domácích přírodních vitamínů po celou zimu. Prodám kameninový sud na zelí - zelňák. Vhodný i jako dekorace. Na fotkách je zcela vlevo.


Sud s obručemi a velký bez víka již nejsou. Doprava a platba dle dohody s kupujícím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky