čtvrtek 4. října 2018

Hotelové pantofle

Najdete zde pantofle , ve kterých se bude Váš host cítit příjemně a komfortně a bude mít o důvod víc se k Vám vrátit. Jak již bylo zmíněno, naše nabídka produktů zahrunje i hotelové pantofle a papuče. Ty dnes patří mezi nedílné a samozřejmé vybavení každého hotelu, wellness nebo lázeňského zařízení.


Správné pantofle dokáží u hostů navodit pocit pohody, komfortu a bezpečí. Pokud jsou navíc opatřeny potiskem.

Pantofle dodávají každému pobytu, pocit luxusu. My nakupujeme ve velkých objemech přímo od zdroje, čímž dokážeme garantovat nejlepší cenu na trhu. Rozmazlujte svoje hosty a posuňte svůj hotel na další úroveň servisu a kvality.


Ceny uvedené v katalogu jsou základní a jsou bez DPH. Můžete u nás objednávat měkké froté hotelové pantofle s otevřenou i uzavřenou špičkou. Pánské, dámské i dětské pantofle jsou oblíbeným bonusem, který vaši hosté jistě ocení.


Dopřejte svým klientům ten největší komfort a pohodlí.

S jednorázovými hotelovými papučemi z naší nabídky se budou cítit jako doma. Papuče pro hosty jsou z příjemného froté materiálu, s gumovou podrážkou a otevřenou špičkou. V současnosti nabízíme. Příjemné koupelnové pantofle vyrobené z kvalitního froté.


Ideální do hotelů a penzionů. Skvěle se hodí dohromady s Froté županem Economy, ručníky a osuškami Economy. V nabídce máme rovněž dětské pantoflíčky s dětským motivem nebo netradiční pantofle z netkané textilie. Nabízíme vám různé typy pantoflí pro vaše hosty. Univerzální velikost s obšitím v zelené barvě.


Hotelové pantofle a doplňky pro vaši hotelovou koupelnu. Označení soft je velmi příznačné pro tyto pantofle , jelikož jsou velmi měkké a pohodlné. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Součástí nabídky naší společnosti jsou hotelové pantofle. Jde o jednorázový produkt.


Na spodních částech mají gumovou podrážku, která je protiskluzová.

Zvolit si můžete hotelové pantofle s otvory na prstech nebo bez nich. Produkt se vyznačuje lehkostí, pohodlností a jemností, které hotelové klienti rozhodně ocení. Sdělte nám svůj e-mail a dozvíte se o všech akčních nabídkách a dalších novinkách z našeho hotelu vždy jako první.


Kč S DPH Kč Bez DPH. Varianta neexistuje Velikost. Dámské hotelové pantofle s uzavřenou špičkou a gumovou podrážkou - soft - bílé, velmi příjemné hotelové pantofle s fialovým lemem s gumovou podrážkou a uzavřenou špičkou. Naší obchodní filosofií je poskytnout všem zákazníkům možnost výběru z široké produktové nabídky a to přesně podle jejich požadavků a potřeb. Tento druh obuvi lze poskytnout například v pokojích typu deluxe, premium, nebo při pobytech na více nocí, kdy chcete hostům dopřát pocit nadstandardní péče.


HOTELOVÉ PANTOFLE : VELOURS. Kvalitní velurové pantofle Velours s protiskluzovou podrážkou a polstrovanou stélkou vložkou uvnitř. Wellness pantofle Frottler z měkkého froté s protiskluzovou podrážkou a odpruženou stélkou. Specializovaný e-shop s hotelovým vybavením.


Navštivte naši kamennou prodejnu. Rádi vám poradíme s výběrem – jsme tu pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky