středa 31. října 2018

Froté pantofle

Froté pantofle jsou určené především jako funkční doplněk k županům Soft Cotton. Jsou z měkkého froté materiálu s gumovou podrážkou. Po koupeli udrží Vaše nohy v teple a zpříjemní Vám tím večerní chvíle než ulehnete ke spánku. V našem e-shopu si můžete objednat froté pantofle různých vzorů i barev.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Připravili jsme pro vás slušivé a měkké froté pantofle , ve kterých se budete cítit jako v bavlnce! Zažijte jedinečné pohodlí v těchto pantoflích! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies.


Jednorázové froté pantofle s protiskluzovou, gumovou podrážkou. Nesmí se prát, ani jinak chemicky udržovat. Délka nášlapné plochy je 275mm (vhodné do vel. 8). Naše domácí pantofle a papuče dokáží navodit příjemný a hřejivý pocit domácí pohody.


Během podzimních i zimních dní je jistě ocení nejen senioři ale zkrátka celá rodina.

Náš sortiment počítá také s těmi nejmladšími a tak máme na výběr i dětské pantofle. Nechte se hýčkat měkkými, příjemnými materiály. Papučky jsou ve třech velikostech 26cm, 28cm a 30cm. Nabídka froté ručníků uspokojí i velmi náročné zákazníky. Kdo preferuje praktičtější verzi, vybere si stejně jako ten, kdo dává přednost luxusnímu provedení.


Ačkoli v převaze jsou jednobarevné varianty froté ručníků, mysleli jsme i na milovníky decentních vzorů. Stačí si v klidu v pohodlí domova vybrat. Cena 19-Kč bez DPH při odběru až 99ksCena 190-Kč bez DPH při odběru.


Příjemné koupelnové pantofle vyrobené z kvalitního froté. Ideální do hotelů a penzionů. Skvěle se hodí dohromady s Froté županem Economy, ručníky a osuškami Economy.


Slušivé a měkké froté pantofle , ve kterých se budete cítit jako v bavlnce! Svršek a stélka je froté. Mají protiskluzovou elastomerovou podrážku. Universál pantofle froté.


Universál pantofle froté. Pantofle Majesty, plné EN. Textil, Froté župany, pantofle.

Ze sortimentu letní obuvi si můžete vybrat gumové, froté a korkové pantofle. Gumová a pěnová obuv je vhodná také k vodě. Podrážka je vyráběna z etylene vinyl acetate.


Je lehká, elastická a má dobré tlumící účinky. Více zde Dámské pantofle GUDJON vel. Sportovní dámské pantofle z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky