úterý 16. října 2018

Keramický hrnek se silikonovým víčkem

Porcelánový hrnek o objemu 3ml se sítkem na čaj a víčkem v krásné barevné kombinaci v přírodním motivu, která k sobě však báječně ladí, vyrobený z jemného kostního porcelánu od vynikající české zna. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.


Doporučená technologie tisku: tampontisk T laser L2. Hodí se pro většinu držáků. Udržuje váš nápoj horký bez toho. CATS určená pro louhování sypkých čajů. Reklamní hrnky s potiskem pro firemní propagaci.


Levný potisk dárkových hrnků na zakázku. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.


Dodáván v tyrkysové barvě, výška hrnku 1. Korkové dno hrnku slouží jako podtácek a zároveň mu dodává neobyčejný vzhled. Nevhodné do mikrovlnné trouby. Díky praktickému silikonovému víčku si můžete vzít kávu s sebou na cestu.


Dodáváme ve dvou barevných provedeních bez možnosti výběru. Nízké ceny a bonusy pro zákazníky - váš dodavatel reklamních předmětů - dovoz a potisk reklamních předmětů CoolAdvert s. Hrnek je vyroben z kvalitní keramiky. Dvoustěnný keramický hrnek se silikonovým víčkem Barva: bílá černá.


Ručně vyrobený keramický hrnek se silikonovým víčkem a dvojitou stěnou, který lze mýt v myčce a ohřívat v mikrovlnné troubě. K dispozici také s dalšími dvěmi dekoracemi The Adventurer a The Taster. Všechny výrobky (u kterých je to technologicky možné) vám rádi označíme logem společnosti či jiným motivem. Výrobky můžeme zabalit, rozeslat vašim klientům, personifikovat a vůbec přizpůsobit dle vašeho přání. Originální levandulový hrníček 4l.


Vysoký porcelánový hrnek s víčkem s krásnou levandulí 400ml. UPOZORNĚNÍ: nápoj zůstává v pohárku dlouho velmi horký, vysoká je po naplnění horkou tekutinou i teplota pohárku. Keramický cestovní hrnek. Užijte si kdekoliv svůj oblíbený šálek kávy nebo čaje s hrnky značky BANQUET.


V sadě najdete kusy těchto hrnků s totožným dekorem. Cestovní hrnek je v základu z bílého porcelánu s výběrem z několika barevných kombinací silikonového víčka. Pomůžeme Vám navrhnout elegantní design a sladění barev v matné nebo lesklé glazuře.


Do porcelánu a glazury. Product Detailed Description. Stylový dvojité zděné bílý keramický hrnek s černým silikonovým víčkem a kapela. Dvojité stěny keramický hrnek vaši kávu neohřívat se silikonovým víčkem s sipper díru a silikonové rukojeti. Colours: bílá s černou Band a víko, bílá s modrým proužkem a víko, bílá s červenou Band a víko, bílá s bílou Band a. Stane se vašim společníkem ve chvílích pohody a odpočinku nebo v plném pracovním nasazení.


Využijete ho doma nebo v kanceláři. Dvouplášťový keramický cestovní hrnek se silikonovým víčkem. Ideální pro horké nápoje. Tamponový potisk není vhodný pro mytí v myčce.


Levandulový keramický hrníček. S proužkem pro pohodlné uchopení ho navíc jen tak neupustíte. Silikonová část je vyrobena ze zdravotně nezávadných materiálů.


Je vyrobený k velmi kvalitní keramiky, součástí je i těsně přiléhající silikonové víčko černé barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky