pátek 12. října 2018

Hot wheels myčka

Po každém závodě je nutné dát svoje auto opět do pořádku a neměl bys zapomínat ani na mytí. Jsi připraven na pořádnou porci zábavy? Součástí myčky je i parádní v. Play the best car games and racing games. Watch cool car videos and outrageous stunt driving videos.


Check out the coolest toys, the craziest stunts, the fastest action, and the most epic races on our chann. Hot Wheels cars, track sets and playsets at Argos. Pokud kluci přivezou auto k mytí, mohou ho postavit na zakomponovaný pohyblivý pás a spustit mytí.


Takto by měli udržovat čistotu vozu po každém odjetém závodu. Přednosti: reálné detaily, odolný plast, bezpečné okraje pohyblivé. Jakmile autíčko projde mytím, kartáčováním a sušením, stane se z něho opravdu nablýskaný sporťák, který téměř nepozná ani svůj majitel!


Rozměry balení: × × cm. Vhodné pro děti od let. Na těchto drahách se mohou autíčka prohánět.


The car drops down a hill, races down the sandy track, drops through a tunnel and then flies over the finish line. Cross the high wooden bridge, drop into a vertical loop, and duck under the garden fence for the roller coaster ride of a lifetime. Tvé auto projede myčkou a jemné bublinky zanechají na autě nový design. Bezva dárek pro děti od let. V automyčce se usídlil hrozivý predátor.


Dej si pozor, ať tvé autíčko neskončí jako svačinka hrozivého aligátora! Hrací sada, která obsahuje myčku a jedno autíčko. Zajeď s autem do myčky a vrať mu původní lesk. Tato výborně zpracovaná sada nabízí možnost umytí a všemožných kosmetických úprav. Vylepšete svoje auto a staňte se králi silnic.


Dokážeš utéct kousavému žralokovi? Zjistíš to s timto úžasným akčním hracím setem pro změnu barvy. Sjížděj z věže dolů po rampě, ale pozor na žraloka – je hladový a dal by si nějaký kovový stroj, takže je připravený chytit tvé auto. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Automyčka je určená pro pravidelné mytí vozidel z kolekce City Mega. Also see Wheel Types (By Type) for more information. Připravte se na fantastickou jízdu a pořádnou porci zábavy pro vaše děti! Why not check out our range of awesome radio controlled cars? Your little one will love racing their very own Lamborghini about.


Shop for the latest HWC vehicles, accessories and more today! Get set for hot wheels garage at Argos. Same Day delivery days a week £3. Treasure Hunts and store exclusives are numbered. These are numbered releases that are confirmed but information is missing.


Inzerát Hot wheels myčka v okrese Chomutov, cena 300Kč, od Margherita Bartková na Sbazar. Popis: Prodám myčku aut. Námi pouze složená, ale nepoužívána.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky