úterý 16. října 2018

Lis na citrusy pákový

BEPER MD4pákový lis na citrusy. Příprava citrusové šťávy je jednoduchá - ovoce, které rozpů. Unikátom je aj jeho funkčnosť.


Lis na citrusy pákový

Pákový mechanizmus sa postará o prenos vyššej sily, a tak aj o dokonalý výsledok. Pýši sa robustným stojanom, ktorý má silný pákový efekt. Vďaka tomu je výťažnosť citrusov aj ďalšieho ovocia takmer stopercentná. Disponuje tiež prísavkami, ktoré zamedzujú pohybu pri odšťavovaní.


Okouzlující design odšťavňovače z kolekce Vintage Indigo nabízí elegantní způsob, jak vytlačit čerstvé citrusové šťávy k přípravě koláčů. Odšťavní všechny druhy citrusů. Plastový lis na citrusy zaručuje vysokou odolnost, navíc je lehký a pyšní se jednoduchým designem.


Keramický lis na citron je vyroben z prvotřídního materiálu, který je odolný proti poškrábání. Skleněný lis na citrusy má důmyslný design, který ozvláštní každou kuchyni a velmi snadno se udržuje. Vybírejte si Lisy na citrusy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Překrojené ovoce vložíte do lisu a stlačíte páku. Profesionální pákový lis na citrusy od firmy Cilio je vyroben z nerezové oceli.


Jeho masivní provedení zaručuje výtečnou stabilitu a funkčnost při odšťavňování. Lis na citrus pro výrobu zdravých nápojů. V základní verzi se jedná o jednoduchého pomocníka, který by neměl v kuchyni rozhodně chybět. Citrusové šťávy jsou nejen zdravé, ale také osvěžující.


Lis na citrusy pákový

Vy si tak velmi rychle můžete připravit osvěžující ovocnou šťávu. Elegantní masivní vzhled v celonerezovém provedení. Celý spotřebič se velmi snadno rozkládá a čistí. Lis není vhodný na granátová jablka. Na objednávku Zeptat se na dostupnost.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Doprajte si čerstvé ovocné šťavy každý deň. Lievik aj lisovací kužeľ sú vyrobené z nerezového materiálu. Praktický odšťavňovač na citrusy Profi.


Prístroj je dopstupný v niekoľkých. Dopřejte si čerstvé ovocné šťávy každý den. Nálevka i lisovací kužel jsou vyrobeny z nerezového materiálu. Přístroj je dopstupný v několika barevných provedeních.


Je vyroben z pochromované oceli. Nepotřebujete žádný drahý tyčový mixér. Pákový lis vám usnadní přípravu šťávu z čerstvého ovoce. Ovoce vložíte do lisu a páku stlačíte. Beroun, cena 290Kč, od krivohlavy.


APR-ruční mechanický lis s ráčnou a otočnou pracovní deskou TOPLAND. APR-je vybaven ráčnou pro snadnější obsluhu kratšími pohyby pákou. V pracovní desce jsou čtyři volitelné šířky drážek.


Používá se na lisování a rozlisování ložisek, pouzder a mnoha dalších dílců. Vylisovanou šťávu ihned spotřebujte, jinak díky oxidaci zhnědne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky