pátek 26. října 2018

Starožitné skleničky

Při pohledu na starožitné skleničky na Vás dýchne atmosféra, jako byste se ocitli mezi panstvem na zámku. Nejen díky tomu obohatí tyto výjimečné skleničky Vaše srdce. Dopřejte si pro Váš interiér něco. Nacházíte se v kategorii starožitných sklenic, pohárů, korbelů. Na této stránce naleznete starožitné sklenice, poháry, korbele a podobné skleněné starožitnosti.


V nabídce starožitníků z celé ČR najdete starožitné sklenice punčové, sklenice koktejlové, půllitry, lázeňské pohárky, poháry, korbele a tak dále.

Toužíte-li mít doma kvalitní a originální sklo nebo porcelán, pak rozhodně neuděláte chybu, pokud si vyberete z naší široké nabídky krásných sklenic, hrnků, šálků, talířů, misek nebo například váz. Každý námi nabízený kus může. Staré starožitné sklenice, skleničky , kouřové sklo, ks, výborný stav - nepoužité - pouze léta ve vitríně, z pozůstalosti - zaprášené. V případě dotazů pište zprávu, odpovídám co nejdříve.


Po domluvě a platbě alespoň za poštovné dopředu, lze zaslat poštou. Kč (2€) Cena s registrací. Prodám ručně malované starožitné skleničky ,datum výroby přibl.


Skleničky jsou z jemného skla o malilinko menší než dnešní běžné sklenky na víno.

Neprodávám jednotlivě a cena je uvedena za dva kusy. Moser, Nový Bor, Gallé i Kamenický Šenov. Broušené skleněné vázy, sklenice, číše nebo dózy, jejichž datum výroby sahá až do 18. Poháry a číše, které by vám i na zámku záviděli!


Zachovalé starožitné poháry, sklenice a číše, které zdobí zlato a různé ornamenty, které každému kousku dodávají dokonalý nádech historie. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Dobrý den prodávám starožitné sklenice nabízený kus je v nálezovém stavu možnost osobní prohlídky po dohodě s kupujícím zajistíme dopravu pro lepší komunikaci prosím volejte na tel. Tři sady skleniček na alkohol vždy po kusech.


Kvalitní rytecká práce z čirého skla. Starožitná plastika, starožitné obrazy. Vyrobeno pro náročné zákazníky v období biedermeieru. Slabostěnné kvalitní sklo ručně zdobené rytím v druhorokokovém stylu. Velmi dobrý původní stav téměř bez poškození.


Takové skleničky se doporučují pro sladké a suché bílé víno a také pro některé odrůdy likérových vín typu portské nebo sherry. Ve správné sklenici Váš oblíbený náboj bude chutnat mnohem lépe. Pro správnou volbu skleničky můžete využit náš průvodce.


Naleznete zde porcelánové hrníčky, různého původu a staří. Prodejna se nachází v historickém centru města Ostravy.

Zprostředkujeme nákup i prodej starožitných předmětů - zlata, stříbra, šperků, plastik, užitého umění, obrazů, hodin, nábytku, technologických zajímavostí po celé ČR. Zelená sklenice - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Sklo lidem slouží už od starověku.


U nás dnes najdete dózy, flakony, tácky nebo půlitry a další starožitné skleněné výrobky pro sběratele i do domácnosti. Odkoupíme starožitný porcelán a keramiku. Nejžádanější starožitné sklo je sklo secesní a to zejména v temných barevných tónech, které je zdobeno hutním dekorem a irisem. Jednou z nejlepších skláren ve 2. Klášterském Mlýně, Lötz.


Nabízíme Vám starožitné sklenice z období Art Deco, Biedermaier a Secese. Obdarujte své nejbližší luxusním českým uměleckým sklem. Bazar online, inzerce zdarma.


Kupujte výhodně a levně. STAROŽITNÉ SKLENIČKY NA ŠAMPAŇSKÉ, ŠAMPUSKY, KUSY, ČIRÉ SKLO V. Kč (1€) Cena s registrací. Kategorie obsahuje starožitné skříňky, ať už se jedná o skříňky restaurované i nerestaurované a také repliky starožitných skříněk.


Vybrat si zde můžete skříňky kuchyňské, barové, toaletní i mnoho dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky