pátek 12. října 2018

Porcelán bernadotte slonová kost

Reliéfně zdobený porcelán ve slonové kosti s nadčasovým dekorem tvořeným jemnou růží doplněnou zlatou linkou. Chvíle u kávy jsou tak dokonalým zážitkem. Originální český porcelán v oblíbeném tvaru dekorovaný zlatým proužkem po okrajích.


Vychutnejte si svůj šálek kávy v dokonalé porcelánové soupravě. Bernadotte - slonová kost.

Jídelní souprava obsahuje: 1x mísa polévková s víkem l. BERNADOTTE slonová kost se zl. K porcelánovým soupravám v barvě slonové kosti nabízíme i celou řadu nábytkového a stavebního kování. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán.


Thun – Karlovarský porcelán. Obsahuje:6x talíř mělký cm6x talíř hluboký cm6x talíř dezertní cmProdukt je skladem, Doprava. Kvalitní karlovarský porcelán z Lesova.

Umelecký porcelán s detailným prepracovaním v rámci ručnej výroby. Ponuka porcelánových kvetov. Sada obsahuje plytkých tanierov ( 25cm ) , hlbokých tanierov ( 24cm ) , dezertných tanierov ( 19cm ) , ovál , misu guľatú plytkú , misy kompótovej , omáčnik s podstavcom , soľničku a misu polievkovú s. K vyzvednutí v Novém Strašecí, popřípadě po domluvě Kladno nebo Praha - Řepy.


Prodávám více luxusního starého porcelánu a keramiky. U těchto výrobků může být delší termín dodání, výrobky se dekorují až na základě objednávky. Přesto věříme, že se Vám výrobky ve slonové kosti s dekorem ovoce budou líbit a budeme se těšit na objednávky. Zaraďuje sa kvalitou na úroveň Nemeckého akostného porcelánu. Vhodné pro použití v myčce i mikrovlné troubě.


CHYTKA MOSAZ - PORCELÁN ( SLONOVÁ KOST ) 128mm - SSOVSK073. Luxusní mosazná úchytka s povrchovou úpravou STAROSTŘÍBRO, kombinovaná s porcelánem v barvě slonové kosti. Oblíbený dekor házenky. Jedná se o velice kvalitní vypalovaný glazovaný porcelán s vysokou životností.


Rozteč mezi šrouby je 128mm. Krásné čiré sklo, prokládané růžovými kytičkami, cena za oba kusy 89-kč - dále zn. Na hladkom povrchu je vidieť vystúpený reliéf.

Více foto pod popisem,posunujte dolů ! Vybavení do jídelny v retro a vintage stylu. Servis je v prvotřídní kvalitě, nepoškozený. Odkazy na odborné recenze.


Hlídat cenu Přidat recenzi lesklá krycí barva na vodní bázi na porcelán a sklo lahvičky o obsahu ml odstín: slonová kost návod k použití celá specifikace. Porcelain 2slonová kost 15ml. Venkovský styl porcelánu ČESKÉHO PORCELÁNU.


Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Keramická koláčová forma v barvě slonové kosti z burgundské hlíny. Určeno na sladké i slané koláče, quiche. Ideálně vysoké okraje zajišťují snadné používání. Vycose dekorativní vzhled umožňuje servírování rovnou na stole.


Světlé dřevo, slonovina či kost. Vodorovná krátká rukojeť a horní část vycházkové hůlky - ze slonoviny nebo kosti. Na čelní straně reliéfní symboly hasičů a jméno Jan Krusina. V dolní části reliéfní páska s motivem provazce. KS SLUŠNÝ STAV BEZ POŠKOZENÍ VŠECHNY JSOU OK!


Unikátní produkty byly věnovány významným lidem jako byli prezidenti, králové či papež. Umíme ale také moderní porcelán pro každodenní použití s mnohými originálními designy. Miniatura v mosazném rámečku - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny.


Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán , hodiny, koberce, křesla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky