úterý 2. října 2018

Sekáček na cibuli

Sekáček na cibuli a zeleninu Extra Gourmet - Carlo Giannini. Kráječ cibule a zeleniny z nerezové, leštěné oceli (nože) a konstrukce z plastu. Jednoduše naseká najemno cibuli nebo česnek, ale také i oříšky, bylinky či čokoládu. Nerezové nože s automatickou rotac. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod.


Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli.

How To Strike Your Irons Pure Like A Tour Pro (Use These Drills) - Duration: 8:12. Naseká zeleninu a ovoce na menší nebo větší kostičky, záleží jen na tom, kolikrát zatáhnete za strunu. V dostatečně velké nádobě s extra ostrými nerezovými č. Před samotným vložením oloupané cibule do kráječe je dobré překrojit cibuli na polovinu či více kusů, lépe a rychleji rozporcují nerezové nože kráječe najemno jednotlivé kusy.


Další výhodou je kotouč na šlehání, který je vhodný například pro výrobu domácí majonézy. Elektrický sekáček Krups. Konec ručního krájení a míchání. Ruční kráječ na cibuli.


S multi ostřím z nerezové oceli.

Veškeré informace o produktu. Sekáček vám jednoduše naseká cibuli i jinou zeleninu na malé kousky. Z odolného materiálu vhodného pro styk s potravinami.


Díky uzavřenému kráječi na cibuli si již nebudete muset otírat slzy. Příprava jídla Vám zabere mnohem méně času. Už žádné slzy při krájení cibule. V pohodě jsem tam nasekala např brambory na křapáče, cibuli , pomazánku - všechno možný.


Ale musí se s tím pracovat tak že to asi sekund sekáš-přestaneš…sekáš sek …přestaneš. Je skvělý pomocník při zpracování zeleniny na kostičky. Bezpečné doručení až domů a platba až dní po vyzkoušení.


Na vrácení zboží máte 3dní. Značka Carlo Giannini má oslňující a překrásný design, který vyzdvihují například doplňky na víno řady HAPPY HOUR. Menážky na stůl, naběračky, obracečky a mnoho dalších kuchyňských doplňků od tohoto světoznámého výrobce pohladí na duši mnohým zákazníkům. Italská značka Carlo Giannini je designový výrobce. Sekáček potravin s rotačním mechanismem je určen na zeleninu, cibuli a další zeleninu.


Sekáček během několika vteřin naseká také bylinky, čokoládu, sýr apod. Praktický sekáček na zeleninu - Küchenprofi. Inzerát Sekacek na cibuli v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Brambora na Sbazar.


Lze mýt v myčce nádobí.

Potraviny se strunovým sekáčkem HANDY nasekáte snadno a rychle, vždy přesně na požadovanou hrubost. Sekáček je výborný pro cibuli , kořenovou zeleninu, rajčata, bylinky, jablka, hrušky, ořechy nebo piškoty a snadno a rychle v něm připravíte i ovocné a zeleninové saláty, pesto apod. Bílá škrabka Metaltex Speedy, délka cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky