čtvrtek 25. října 2018

Plechové sudy použité

Objednat si u nás můžete nejenom nové plechové sudy , ale také levnější použité sudy v mnoha rozměrech a objemech. Téměř všechny sudy mají UN certifikaci, takže je možné v nich přepravovat nebezpečné látky. Nabízíme plechové sudy s víkem a sponou.


Vhodné na cokoli, obilí, vodu, krmivo, atd. Barevné provedení sudů. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Prodám plechové sudy 200L a to včetně víka a spony. Momentálně jich máme kusů a další přibývají. Uplatnění nalézají především v chemickém a potravinářském průmyslu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Ponúkam na predaj nové (raz použité ) plechové sudy , z potravinárskeho priemyslu, 1 čisté,s uzatvárateľným vekom a obručou. PO DOHODE MOŽNOSŤ DOVOZU. Cena je uvedená za kus.


Plastové a plechové sudy - jednou použité plastové a plechové sudy Plastové sudy - Prodej kvalitních jednou použitých plastových sudů vyrobených z vysokohustotního polyethylenu HDPE. Predám nové, plastové sudy s certifikátom na potraviny od – 2litrov - aj použité. Použité plechové sudy opět na skladě. Sudy na dažďovú vodu sú. Pár přídavných koleček pro snažší manipulaci výrazně zjednodušuje práci a p. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Co takhle využít nepotřebné použité plechové sudy a dát jim další – jiný smysl, rozměř? Jednoho dne se zrodila tahle myšlenka a už nás nepustila.


Vzít tenhle kus plechu, který nemá mnoho dalších možností k využití, a dát mu nový tvar, barvu, rozměr – zkrátka využít tenhle tvar, využít jeho vyztužení. Objem sudu 200L, sudy jsou bez vík. Osobní odběr možný v Polešovicích a nebo rozvoz do 70km z Polešovic za mírný poplatek (50Kč za Vaši objednávku).


Poptáváme použité plechové sudy po ovocných koncentrátech (aj. potravin. doplňcích) s kovovým víkem a obručí, kónické, děrované. Měli jsme v nich uskladněné obilí. Naše použité sudy jsou prověřené již našimi dodavateli ve Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii nebo USA. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se poskytovat komplexní služby, které nazýváme sudový management.


Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Jsou vhodné na obilí, vodu, med a podobně.


Prodám sudy (cca ks) – plechové sudy 2litrové s odnímatelným víkem. Plechové sudy 200l, jednou použité , bylo v nich ovoce, zabalené, takže jsou čisté. Možno uskladnit obiloviny, vhodné jako zásoba vody na stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky