pondělí 22. října 2018

Domácí štěstí iva huttnerová

Malířka přiznává inspiraci dávno minulými časy, kdy dámy nosily klobouky a pánové se předháněli v galantnosti. V originální celobarevné publikaci známá. Kde bereš inspiraci k dalším a dalším tématům? Kdo Radosti Doma Nemá - Hüttnerová Iva.


Iva Hüttnerová: „Témata zatím nejsou problém. Nové vydání úspěšné knihy. Originální celobarevná publikace známé herečky a. Moc se mi líbil,bylo to takové pohlazení po duši,škoda že něco podobného už není. Také její zahrada v časopisech,prostě nádhera.


Domácí štěstí Ivy Hüttnerové. Hodně zdraví atnám ještě dlouho děláte radost. Jak upír Uršulín o zuby a ke štěstí přišel. Komentáře (0) Přidat komentář.


E-kniha Dovolená v cizině je vždycky dobrodružství. A pokud se dovedeme pořádně rozhlédnout, můžeme pochopit ledacos nejen o navštívené zemi a lidech v ní,. Jejím dlouholetým manželem je podnikatel a galerista Petr Mändl, předtím žila s vynikajícím režisérem Ivanem Rajmontem.


Usměvavá autorka půvabných obrázků, sběratelka předmětů z domácností našich prababiček a majitelka překrásné zahrady si užívá domácí štěstí naplno. Bohužel ho ale načas pokazily problémy. Kompletní zpravodajství ze světa celebrit. Sama vydala několik knih.


Ilustrovala řadu dalších knížek od různých autorů. Petr je také zarytý sběratel, například jeho série starých vývrtek je pověstná. Iva stále maluje a Petr se, vedle dalších podnikatelských aktivit, stal i galeristou a otevřel si výstavní síň v Písecké bráně poblíž Pražského hradu. A nefunguje to… Pak se do řešení.


Astrologie online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty solár, direkce, revoluce, kompozi. Pomocníci, kteří už se dnes tolik nevidí, ale za dob našich babiček bývali doma běžně. Terpentýn, čpavek a petrolej.


I když je známe, v domácnostech už se příliš nevidí. A přitom jsou výbornými pomocníky. Autor Jiří Just ji napsal přímo pro mne a vidíme, že se diváci dobře baví.


A v prosinci budu mít velkou výstavu ke kulatým narozeninám v pražské Novoměstské radnici. Práce mám opravdu dost, tak nemám čas přemítat nad. Zahrála si i postavu Jolany Lepařové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Slavnostní zahájení výstavy proběhne v sobotu 26. Obdivovatelé starých časů si mohou užít společnost malířky a herečky Ivy Hüttnerové během jediného dne v Přerově hned dvakrát: Ve čtvrtek 14. Aktuální bohoslužby a oznámení Římskokatolická farnost.


Ivu Hüttnerovou asi není třeba představovat. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky