úterý 31. ledna 2017

Gorenje pračka návod

W2S846LN Automatická pračka - volně stojící 13. Kč Náplň prádla pro praní: kg Počet otáček odstředění: 1. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Kromě běžných funkcí nabízí i několik speciálních pracích programů, např.

Zrozumiteľné návody na práčky nájdete jedine u nás! Návody sú zadarmo v slovenskom jazyku a vo formáte pdf. Hľadáte návod na svoju práčku? Pozrite sa na Najdinavod.


Automatické práčky gorenje ponúkajú možnosť voľby takého spôsobu prania, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim potrebám. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.

Leak zjištěna u modelů praček s Aquastop vybaveno. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Samozrejmosťou tohto spotrebiča je aj ochrana proti pretečeniu. Nemusíte sa báť nechať práčku bez dozoru s rizikom, že vám vytopí susedov.


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Výprodej Eko produkt Oceněno. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: GORENJE WA 8- Automatická práčka - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.


Zákazníci si obyčejně pochvalují její cenu a jednoduchou manipulaci, my zase velmi dobře hodnotíme její hlučnost. Stejně tak vidíme výhodu v jejích rozměrech, stabilitě, přítomnosti mnoha bezpečnostních opatření i velkému množství zahrnutých programů. Gorenje WP62S– český návod. Program AutoWash nastaví ideální čas a program pro danou dávku prádla tak, aby byl prací cyklus co.


Otvírání dvířek pračky je umístěno v horní části pro jejich snadné otevření. Ovládací prvky jsou na pračce umistěny s 20° sklonem jsou tak lépe vidětlné a př. Pračka zjistila problém s teplotním čidlem.


Zkontrolujte zapojení do teplotního čidla nebo termistoru Zkontrolujte termistor nebo čidlo teploty Pokud je vadné, vyměňte termistor Kontrola topení Zkontrolujte zapojení v řídicím modulu nebo časovač.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Code appliance is digit number, which can be found on the rating plate of the appliance or the warranty card. Univerzální režim Autowash za vás vybere nejvhodnější typ cyklu podle typu a objemu prádla, které chcete vyprat. Máte ve večerních hodinách levnější elektřinu?


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Před prvním použitím Návod k obsluze je určen u ivateli automatické pračky. Pozorně si přečtěte celý návod , neboť jen tak se seznámíte s automatickou pračkou a budete s ní umět správně zacházet.


V návodu k obsluze jsou uvedeny různé modely automatických praček, které se mezi sebou liší. I přes solidní kapacitu se ale vtěsná i do menších koupelen – její hloubka je totiž pouhých cm. I v úspoře vašich financí patří mezi naprostou špičku – o tom svědčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky