pondělí 18. dubna 2016

Struhadlo na řepu

Ruční struhadlo na citrusovou kůru Parma Gourmet od výrobce Küchenprofi je vyrobeno z odolné nerezové oceli, je jemné a má malé… 4Kč – 4Kč ve obchodech Porovnat ceny. Struhadlo jehlanové pocín. Je ideální variantou poku. Hodnocení produktu:.


Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel.

Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Náhradní pozinkovaný plech struha. Elektrické struhadlo na strouhanku.


Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo. Krouhačka na řepu ruční bubnová – domácí krouhač řepy, kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu.

Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo , rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy. Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na. KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro chystání krmných míchanic s doplňkovými vitaminy.


Strúhadlo je jednoduchá pomôcka slúžiaci v domácnosti na strúhanie rôznych druhov ovocia, zeleniny, cestovín a podobne. Nahradní plech na dřevěné stuhadlo na řepu. Vážený zákazníku , děkujeme za Vaši návštěvu. Bohužel z důvodu vzniklé situace ohledně nařízení vlády v návaznosti na Koronavirus bude zrušen osobní odběr. Objednávejte přímo u Řempo CB.


Nerezové struhadlo na řepu s dřevěnou rukojetí. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Plech struhadla na řepu 32x21cm.


Při registraci získáte ihned slevu na nákup. Skladem (7) 29Kč bez DPH. Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm.

Popis - Řezačka na řepu stojanová. Praktická černo-šedá ruční krouhačka na řepu. Možnost dokoupení náhradního krouhacího bubnu.


Krmivo, krmící směsi a další chovatelské a hospodářské potřeby najdete v našem eshopu anebo v kamenné prodejně v Rájci nedaleko města Brno,Blansko,Boskovice. Se speciálně tvarovanou čepelí z prvotřídní nerezavějící oceli a bezpečnostním držadlem s pěchovadlem. Vyrobeno z odolného plastu s protiskluzovou úpravou, vhodné do myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky