úterý 26. dubna 2016

Bohemia crystal sklenice

Free Shipping Available. We stock only the finest quality crystals and pride ourselves on our Customer Service! Vybírejte z tradičně vyrobených sklenic a odlivek z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal.


Nabízíme širokou škálu sklenic na víno, sklenic na pivo, sklenice na brandy a koňak, likérové sklenice , whiskovky, sklenice na vodu a nealko nápoje i flétny na šampaňské. Bohemia Crystal Glass je významným dodavatelem výrobků z českého křišťálového skla prvotřídní kvality. Glasses are a traditional product of Bohemian crystal for more than 1years. In Bohemia , then in Austria vases adorned the seat of aristocrats and wealthy salesmen.


Today, the range of vases spread to dozens of shapes and sizes and designs. Své výrobky na světové trhy dodává pod značkou Bohemia Crystal. Rozmanitost výrobních kapacit dokládá jak základní závod v Novém Boru, tak i menší moravská sklárna Karolinka, založená v 19. Nedekorované sklo je samozřejmě vhodné pro mytí v myčkách.


Veškeré použité suroviny pocházejí z místních. Modro-zlatá ochranná známka BOHEMIA CZECH REPUBLIC – LEAD CRYSTAL OVER PbO se stala synonymem českého olovnatého křišťálu. Je také zárukou kvality a kombinace hodnot, skrz které společnost komunikuje: užitku, krásy a stylu.


Vybroušený lehký moderní dekor a zdobeno Swarovski krystaly. Akciová společnost Crystal BOHEMIA vznikla 28. Majitelem skláren se stala 29.


Dodavatel českého křišťálu a skla pro váš stůl, vinotéku i gastro provoz. Kompletní nabídka českých skláren, proslavených mistrovským řemeslem. BOHEMIA GOLD je společnost zabývající se výrobou a dekorací olovnatého křišťálu a sododraselného skla. Jsou to země jako například Rusko, Gruzie, Kazachstán, Arménie, Uzbekistán, Vietnam, Indonésie, Dubaj, Egypt, USA či státy Evropské unie.


Nabízíme krásné české křišťálové sklo, český porcelán cibulák, české šperky Preciosa, šperky z českého granátu. Welcome at Bohemia Cristal Trading company of the Kavalierglass company group. As one of the leading trading companies in Germany, we work closely with our customers and manufacturers.


Bohemia crystal sklenice

Nabízíme produkty vyrobené výhradně v České republice, odkud pochází nejlepší křišťálové sklo na světě. Naše nabídka je velmi široká a obsahuje veškeré produkty, od tradičních až po designové a exkluzivní. Jedná se o tradiční českou sklářskou výrobu v modením designu. Dárkové balení ks velkých sklenic na gin tonic o objemu 9ml.


Lze mýt v myčce na nádobí. Nabízíme české výrobky vysoké kvality, léty prověřené spokojenými zákazníky po celém světě. Zachovejte si pokerovou tvář, ať nikdo nerozezná, zda jste rozčílení, nebo naopak se uvnitř. Crystal Bohemia sklenice na whisky Stone Zůstaňte ledově chladný a buďte pevný jako kámen za každé situace.


Bohemia crystal sklenice

We offer products exclusively manufactured in the Czech republic, where the finest crystal in the world is made. Our wide selection of products vary from traditional to the most exclusive products, with highest quality and brilliance. Přátelská souprava dvou sklenic. Baleno v dárkové krabici.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sklenice vyrobeny v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky