pondělí 25. dubna 2016

Silikonový pečící papír

Silikonový papír se dá používat opakovaně. Má černou barvu a červené orámování a odolá i velmi vysokým teplotám až do 2°C. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vy. Udělejte tedy něco pro své zdraví a skončete s pracným a škodlivým vymazáváním plechů a pečicích forem.


Uplatnění často nachází jako: Nepřilnavá vrstva chránící lepidlo na lepicích páskách, etiketách, samolepkách. Pro svou perfektní nepřilnavost se výborně hodí též jako podložka při práci s. Speciální silikonový papír s vícenásobným použitím. Papírové tašky - plochá držadla.


Tašky z papíru s plochými uchy z bílého nebo hnědého papíru. Dvouvrstvá lepenka v rolích. Pro opakované použití je vhodný silikonový papír na pečení, který má nanesený potravinářský silikon z obou stran. Pečící papír splňuje podmínky pro styk s potravinami. Dodáváme na roli nebo v arších.


Když dojde pečící papír. Pergamenový pečící papír je potažen silikonem a je běžně k dostání v obchodech. Slouží k vyložení plechů na pečení. Nemusíte pak složitě vymazávat pekáč máslem, vysypávat moukou a podobně.


Je to úspora času a jednoduše tak upečete vše, co potřebujete. Můžete s klidem zapomenout na pečící papír , který je jen na jedno použití. Objevte moderní alternativu pro nízkotučné pečení! Díky zkušenému personálu, který pracuje nepřetržitě, si můžete být jisti, že budete mít správné papíry, ve správném čase a na správném místě.


PEČÍCÍ PAPÍR je speciálně oboustranný silikonový papír pro každodenní práci. Kromě všech předností je pečící papír ekonomický zejména proto, že nepotřebujete žádný tuk. Oboustranně použitelný, nelepivý, nepřipéká se. Vhodný na prokládání pečiva do mrazniček. Lze používat opakovaně.


Podáváme s kysanou smetanou, nebo bílým jogurtem. Na plechu vytvoříme lžící asi bramboráky. Opakovaně použitelný, teflonový, pečící plát. Je nepřilnavý a dá se využít pro všechny typy pečení.


Silikonový pečící papír

Nahrazuje nepohodlné vymazávání plechů či používání jednorázového pečícího papíru. Funkci klasického papíru na pečení může zastat tzv. Na druhou stranu, takové řešení je vhodné jen tam, kde pečicí papír využití najde pouze občas.


Nepromastitelný papír chrání před prachem, nečistotami a vlhkostí. Papriku zbavenou semínek, kterou nespotřebujeme, například zbylou od stopky nebo špičku, pokrájíme. Zabraňuje přichycení jídla k roštu či plechu v troubě.


Získejte kvalitní Fólie, obaly a pečící papír v Tesco. Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Doporučené použití do 2st.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky