pondělí 25. dubna 2016

Dámské kuchyňské zástěry

Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře.


Dámské kuchyňské zástěry jsou vyrobeny ze 1 prémiové bavlny, abyste se cítily pohodlně a zároveň okouzlovaly stylovým vzhledem nejen v kuchyni. Zástěry pro vás vyrábíme v chic střizích, abyste vypadaly trendy, kouzelně a luxusně. Nedostupný (29) Nejprve produkty skladem (8) Výrobce.


Jessie Steele (27) Krasilnikoff (4) Miss Étoile (2) Pric. Kuchyně a jídelna Kuchyňský textil Zástěry Odebrat filtry. V nabízených zástěrách si vybere opravdu každý. Nyní nabízíme i zástěry ze 1 bavlny s různými potisky. Potěšit můžete třeba své rodiče vtipnou zástěrou s nápisem Maminka - nejlepší kuchařka na světě nebo zástěrou přímo pro tatínka.


Dámské kuchyňské zástěry

Vybírejte si Zástěry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dámská zástěra ušitá z kvalitní bavlněné látky s potiskem levandulových kytiček na bílém podkladu, kombinovaná s fialkovou puntíkovanou látkou a fialově lemovaná. Jedna praktická kapsička s odepínací mašličkou. Dostatečně dlouhé zavázky kolem.


Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem, a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování. Kuchyňské zástěry s různými motivy jsou ideální pro každou kuchařku nebo kuchaříčka. Mají barevný potisk se šněrováním v pase. Bavlněné zástěry mají praktická kovová očka na regulaci délky. Praktické a slušivé, to jsou zástěry , které se nacházejí v této kategorii.


Dámské kuchyňské zástěry

Dále zástěry s legračním potiskem, které poslouží jako vtipný a užitečný dárek. Dámská laclová zástěra je lemovaná kanýrem, kapsa a vrchní díl jsou zdobeny bílou krajkou. Kolem krku praktické zapínání na knoflík. Ušito z předem vysrážených bavlněných látek.


Doporučeno prát na stupňů, žehlit na bavlnu. V naší široké nabídce textilu do kuchyně naleznete i elegantní, legrační a klasické dámské a pánské zástěry. Tyto praktické a zároveň dekorační zástěry s chňapkou jsou navrženy tak, aby se v nich ženy a můži cítili poholně a vkusně. Před horkým nádobím vaše ruce ochrání kuchyňské chňapky. V naší nabídce naleznete jak textilní, tak v poslední době čím dál oblíbenější silikonové.


Můžete si pořídit i celou kuchyňskou soupravu skládající se ze zástěry , chňapky a podložky pod hrnec. Už žádné fleky na oblíbeném tričku! Nabízíme Vám praktické a zároveň dekorační zástěry , které oceníte především při smažení a šleháhní.


Vysoká kvalita tisku a možnost praní v pračce zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Zástěry jsou tematicky a barevně navrženy pro ženy, muže a děti. Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců.


Dámské kuchyňské zástěry

V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky