úterý 12. dubna 2016

Sušička zeleniny

Sušička má časovač, LED displej a možnost regulace teploty. Je vhodná k sušení ovoce, zeleniny , bylin, květin, hub a masa. Připravte si raw food a zdravě si pochutnávejte celý rok. Sušička potravin SFD 790WH v bílé barvě uchová výživové hodnoty i strukturu usušeného ovoce a zeleniny.


Sušička je vybavena pěti platy na sušení, na kterých lze usušit v podstatě cokoli.

Díky tichému chodu, můžete sušit, aniž byste byli rušeni. Odšťavovače a sušičky ovocia sú skvelý pomocníci pri vašom zdravom životnom štýle. Odšťavte si obľúbené ovocie, alebo zeleninu, prípadne si ho usušte a získate skvelú zdravú pochúťku. Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své.


Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout naše produkty a pomoci s výběrem nejlepší sušičky. Sušička ovoce a zeleniny je ideálním pomocníkem pro vaši domácnost. Rovnoměrné rozložení tepla a vysoký příkon zajistí velmi rychlé usušení potravin.


Správnou cirkulací vzduchu.

Máte vlastnú záhradku a chcete zdravo uchovať svoju úrodu ovocia a zeleniny na dlhé zimné večery? Ste náruživý hubár, alebo si chcete robiť svoje vlastné bylinkové čaje? Vo všetkých týchto prípadoch a mnohých ďalších vám bude sušička potravín dobrým pomocníkom.


Sušenie je k potravinám oproti iným metódam, ako sú zaváranie či zmrazenie, veľmi šetrné a. Už niekoľkokrát bolo spomenuté, že sušička potravín sa používa, ako sám názov napovedá, na sušenie potravín, väčšinou ovocia, zeleniny a húb. Tento spôsob konzervácie bol známy už mnoho storočí pred príchodom sušičiek na trh. Zabraňuje totiž množeniu mikroorganizmov v potravinách vďaka minimalizácii obsahu vody. Jak nejlépe sušit bylinky. Tabulka ukazuje doporučené časy a teploty.


Doba sušení se však může významně lišit v závislosti na velikosti a druhu sušených bylin a množství obsažené vody. Nabízíme kvalitní a oblíbené sušičky potravin Sedona. Díky sušičkám od nás snadno usušíte úrodu ovoce, zeleniny , houby i bylinky.


V zimě se tak budete moci těšit z křížal, houbové polévky či bylinných čajů. V naší nabídce najdete sušičky zeleniny , ovoce, hub a dalších potravin. Usušit můžete také papriky - feferonky, díky kterým bude Vaše jídlo pikantní.


Hranatá sušička – Tyto sušičky ovoce a zeleniny mají v podstatě podobu malých trub, do kterých se plata s ovocem zasouvají.

Teplo přitom proudí z boků a ovoce je tak sušeno výrazně rovnoměrněji. Solárna sušička je priestor v tvare menšej skrine (väčšinou drevenej konštrukcie s veľkosťou podľa chuti a možností) s poschodiami tvorenými roštmi na sušenie byliniek, ovocia a hríbov. Sušičky ovocia vám pomôžu pripraviť sušené ovocie v pohodlí domova. Práca s nimi je jednoduchá, pričom naraz môžete sušiť viac druhov ovocia.


Vyrobte si zdravú pochúťku plnú vitamínov. Sušenie sušičkami ovocia predstavujú najlacnejší a najzdravší spôsob konzervácie. Sušička potravín SFD 790WH v bielej farbe uchová výživové hodnoty aj štruktúru usušeného ovocia a zeleniny.


Vďaka tichému chodu, môžete sušiť, bez toho aby ste boli rušení. S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte.


Aby zůstaly zachovány cenné látky v sušené potravině, je důležité sledovat dobu sušení a teplotu sušení. Ja si myslím ,že sušička je výborná vec. Mám ju a suším v nej všetko. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Regulace teploty, Obdélníkový tvar.


Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Sušička L´Equip Filter Pro je variabilní co se týká počtu táců, trochu nevýhodou je středový komín, který rozděluje tác, ale zase rozhání teplo. Teplota je u sušičky L´Equip Filter Pro udávána ve stupních Farenheita, součástí návodu sušičky je převodní tabulka na stupně Celsia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky