pátek 15. dubna 2016

Policka na vanu

Chromovaná drátěná polička na vanu sloužící k odložení houby, mýdla a dalších hygienických potřeb. Polička na vanu je nastavitelná v rozsahu - cm. Poličku lze posunout po okrajích vany, proto bu. I v případě, že Vaše koupelna neoplývá zrovna velkým prostorem, můžete toto přání uskutečnit pomocí koupelnových doplňků z našeho drátěného programu. Využijte akčních cen a nakupte ještě dnes!


Na dřevěné police Aquala perfektně hodí kniha a svíčky a ovoce, a dokonce i skleničku vína. Nastavitelná přírodní polička na téměř každou vanu od Kanadského výrobce Umbra. Další slevy koupelny na Kupi. Vami objednaný tovar doručíme obvykle do týždňov (v prípade, že je na sklade alebo dostupný u dodávateľa). Policka na koreni produkt ů. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit?


Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Keď neviete, kam s tým, odložte to na policu. U nás nájdete stovky poličiek na stenu, rohových políc, nástenných políc alebo regálov za skvelú cenu. Drátěná polička je vyrobena z velmi kvalitního pochromovaného kovu s povrchovou úpravou v provedení lesklý chrom.


Díky své posuvné konstrukci je prakticky variabilní a hodí se pro. Dřevěná polička na vanu s držákem na mýdlo. Pokud rádi trávíte čas v horké vaně, ale stále vám tam cosi chybí, kovová polička na vanu je stvořená právě pro vás.


Nenechte se více limitovat a užijte si činnosti, které vám ještě více umocní pocit pohody. Kovová polička na vanu. Můžete si číst, jen tak relaxovat při svíčce či si vychutnávat doušky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Poličky využijeme nejen ve sprchových koutech pro odložení sprchového gelu, šampónu, ale také pro odložení ručníků a jejich vysušení. Vďaka nastaviteľným kovovým úchytkám, ktoré sú pogumované pre lepšiu priľnavosť. Teleskopická polička na vanu je perfektní pomůckou do každé koupelny.


Závěsná dřevěná polička J-Line Bamboo, ⌀ cm. Ideální odkládací plocha na zeď pod zrcadlo či na jiné místo ve Vaší koupelně - poctivá dřevěná police ze série Jika CUBITO zaujme esteticky i funkčně. V kuchyni představuje polička na dřezu místo pro uložení utěrky a kartáčů. Přebytečná voda může jednoduše odtékat perforacemi ve spodní části.


Nič podobné vtedy na trhu nebolo. O rokov neskôr tvorí cenami ovenčený tím dizajnérov z celého sveta - spolu s externými dizajnérmi slávnych mien - stále srdce a dušu značky Umbra, ktorá teraz celosvetovo má viac ako 2vysoko kvalifikovaných odborníkov. Velmi praktická polička na vanu z série drátěného programu Olsen Spa. Vyrobené z bambusu, který je vysoce obnovitelný zdroj.


Lze rozšířit až na cm. Vanová polička má zabudovaný držák sklenice na víno a sklopenou podporu pro knihu. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.


Elektricky radiator interierove dvere masonite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky