čtvrtek 7. dubna 2016

Bambusové froté

Její jemnost se podobá hedvábí, zároveň je však přirozeně pružná. Tyto vlastnosti z metráže dělají ideální látku na šití dětských plen, overalů, ručníků i pyžámek. Toto froté je oboustanné - z jedné strany má smyčk.


Hebké bambusové froté ze bambusové viskózy, BIO bavlny a polyesteru. Nová tmavě modrá se krásně hodí ke všem světloučkým barvám.

Nabízíme levné froté ručníky v zajímavých barvách pro nejrůznější účely. Díky zajímavé ceně nacházejí uplatnění nejčastěji v hotelích, ubytovnách, kadeřnictví, ale také se hodí k vyšití loga firmy a jiné marketingové účely. Bambusové a froté ručníky. Kvalitní froté savé ručníky a osušky i rychleschnoucí ručníky.


Velmi příjemné na dotek. Přesně takové jsou naše ručníky a plážové osušky K tomu vám přinášíme župany doplněné o kilty do sauny pro milovníky saunování a mycí žínky, které z vaší denní hygieny udělají příjemný relax. Pro vaše bezpečí a nohy v teple také nabízíme koupelnové. Kč 24Kč bez DPH 2Kč 24Kč bez DPH Skladem 5.

Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.


Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Prostěradla z bambusového vlákna představují luxus, komfort a maximální ohleduplnost k pokožce. Díky svým výborným absorpčním schopnostem okamžitě odvádí veškerou vlhkost a zachovávají si maximální prodyšnost. Oboustranné bambusové froté na pleny, overaly, ručníky i pyžámka.


Ponúkame lacné froté uteráky v zaujímavých farbách pre najrôznejšie účely. Vďaka zaujímavej cene nachádzajú uplatnenie najčastejšie v hoteloch, ubytovniach, kaderníckych salónoch, ale rovnako dobre sa hodia k vyšitiu loga firmy a iné marketingové účely. V tomto případě nabízíme froté s vyšším obsahem polyesteru, než jsme zvyklí, froté díky tomu více vydrží. Zdokonaľte si aj svoju kúpeľňu – s našimi pestrofarebnými froté alebo bambusovými uterákmi jej dodáte šmrnc.


V našej ponuke objavíte nielen klasické bavlnené froté uteráky, ale aj unikátne bambusové uteráky a osušky. Môžete vyberať z nepreberného množstva farieb a vzorov, a rovnako tak veľkostí. Příjemné a hebké froté ručníky a osušky.


Po sprchování si Vaše pokožka zaslouží šetrnou péči, které jí dopřejí froté ručníky a osušky z Goldea. Froté ručníky a osušky jsou u zákazníků velmi populární díky jejich měkkosti a savosti. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky.

Pokud se chystáte k bazénu nebo k moři, nutností je přibalit s sebou plážové osušky pro celou rodinu, které Vám na sluníčku velmi rychle uschnou. Froté prostěradla jsou hřejivá a velice příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se.


Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností. Například ručníky a osušky z bambusových vláken výborně sají vlhkost a rychle schnou. Počesaný froté povrch ručníků a osušek je měkký a hebký na omak. Jemnost a přirozený lesk jsou vlastností, kterou ručníkům propůjčují bambusové nitě.


Jak je známo, bambusová vlákna nevyvolávají alergie a díky přírodním. Vážení zákazníci z důvodů nouzového stavu je většina obchodů v ČR zavřena a tudíž i výdejní pobočky Zásilkovny - zkontrolujte si tedy prosím před objednáním, zda je Vaše pobočka v provozu. Svou oblibu si získali díky svým vlasnostem. Ideální pomocník do kuchyně pro každou hospodyňku. Nechajte sa hýčkať kvalitnými, hebkými uteráky a osuškami z našej ponuky.


Utěrky s příměsí bambusové viskózy nejsou. Vyberať môžete nielen podľa farieb, ale aj podľa materiálu. Vedľa klasických a stále obľúbených froté uterákov a osušiek ponúkame tiež uteráky a osušky z bambusových vlákien a rýchloschnúci uteráky a osušky.


Kvalitní utěrky na nádobí představují nepostradatelného pomocníka v každé kuchyni. Aby si u nás vybral opravdu každý, nabízíme utěrky v různých barvách, vzorech a provedeních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky