pátek 8. dubna 2016

Inteligentní termoska alfi

Takové vlastnosti má inteligentní termoska Alfi. Nová termoska s objemem 5l váží. Termosky a termohrnky značky Alfi. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vysoká kvalita, funkční použití a velké množství krásných designů.


Modré provedení s princeznou. Protože jen otevřete víčko a pijete! Jak jednoduché a rychlé. Vhodné především pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny ty, co se chtějí rychle a jednoduše.


Tímto je obsah termosky dokonale izolován od okolní teploty. Korpus termosky je vyroben z nerezové oceli, tzn. Jedná se o nerezovou potravinářskou ocel, která je odolná vůči kyselinám. Z tohoto důvodu hrozí nebezpečí opaření horkými nápoji!


Díky praktickému pítku se hodí pro děti, na sport i do města. Máme termosky ve velikostech a l. POZOR: Před plněním termosky teplými nápoji, nechte horké nápoje vychladnout na teplotu určenou k pití! Lahev na pití je vyrobena z netoxických materiálů (bez vnitřního nátěru, bez bisfenolu A, bez těžkých kovů), je hygienicky vhodná, jako všechny produkty značky alfi. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Díky tomu termoska perfektně izoluje a zároveň je velice lehká.


Nemusíte se tedy bát, že by byla zbytečně těžká. Přejete si teplý či studený nápoj na dlouhou dobu - toto je správná volba. Velký výběr kvalitních termosek od renomovaných výrobců Thermos, Stanley, Esbit a další, které udrží váš nápoj či jídlo dlouho teplé nebo studené.


Společnost alfi GmbH oslaví v letošním roce 100. Třeba zrovna z tohoto krásného zeleného termohrnku. Alfi Webová stránka značky: Alfi. Nejenže skvěle vypadá, ale taky se naprosto. Jednoduché a rychlé, otevřete víčko a pijete!


Inteligentní termoska nabízí komfort v kombinaci láhve na pití a výhod isolačních vlastností termosky. Vhodné pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny ty, co se chtějí rychle a. Před použitím si přečtěte návod na použití. Ke všem produktům nabízíme také náhradní pítka, víčka, štětky na mytí a čistící tablety.


U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! INTELIGENTNÍ ISO TERMOSKA. Díky vnější straně z protiskluzového a matného materiálu se velmi pohodlně drží a nevypadne samovolně při držení v rukavicích. Vaše jídlo bude vždy připraveno ke konzumaci v ideální teplotě.


Diskuse na téma termoska. Carl Oscar nerezová lahev Wisdom TEMPflask zelen. Ahoj Vašku, já kdysi potřeboval kvalitní termosku, která perfektně těsní a má priorita b. Podívej se na inteligentní - termoska ;) 22. Ahoj, právě to píšu všude možně, protože ty termosky jsou fakt drahé a my jsme se rozhodovali taky těžko. Není vůbec inteligentní , naopak.


To pítko je tak hloupě vymyšlené, že malé dítě to vůbec neotevře a nezavře samo. Thermos je světovou jedničkou na poli termosek a termohrnků. Málo kdo již dnes ví, že slovo termoska je odvozeno právě od jména společnosti Thermos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky