středa 27. dubna 2016

Multifunkční kleště gerber

Multifunkční kleště gerber

Kupte si multifunkční kleště mající vše důležité - otvírák, pilník, nůž, pojistku a mnoho dalšího. Tyto kleště v sobě ukrývají komponent pro podporu vašeho klidného spánku. Každý nástroj je perfektně vyleštěn. To aby vám kleště náhodou nedělaly ostudu.


Disponují velkou spoustu funkcí, které jen tak nějaké kleště nemají. Je ale velký problém tyto kleště sehnat v kamenných obchodech. Jestliže to ale risknete a vyhledáte si tento typ kleští na internetu, pak věříme.


Získejte ho za cenu 5Kč s DPH. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Gerber Clutch Multitool multifunkční kleště. Ultimate, Crucial, MP1. Full range of hunting and survival.


All with year warranty. Multitooly, Otevírání pouze švihem ruky Kompaktní, lehké a odolné kleště Patentovaný Saf. Ty vám usnadní pobyt v divočině nebo ve městě, kdy jste odkázáni sami na sebe.


Pro malé rozměry a nízkou hmotnost je Clutch ideální jako klíčenka nebo kapesní nástroj. O oblibě a užitečnosti multifunkčních nožů se není potřeba obšírněji rozepisovat. Na vývoji tohoto multitoolu se podílel sám dobrodruh Bear Grylls.


Multifunkční kleště gerber

Kleště mají robustní konstrukci, jsou předpružené, nabízejí spoustu dalších nástrojů. Pružinové kleště obsahují. Jeho zaměření je zvládnout práce na staveništi, okolo domu a vše mezi tím.


Multifunkční kleště , Kentaur Zbraně. Nářadí obsahuje jehlové kleště , tři druhy šroubováků, dva druhy nožů, pinzetu a otvírák lahví. Legend je vlajkovou lodí firmy Gerber. Nástroj epřístupné bez nutnosti rozložení.


Suspension Next je zaměřená na každodenní používání. Všechny nástroje jsou opatřené pojistkou. Zvládne štípat dráty, krájet chleba, ale i nylonové popruhy, pilovat měřit délku, šroubovat nebo stříhat. Prostě univerzální multitool, který uživíte v dílně doma nebo v autě. Ale hodí se i pro kempování,.


Jsou to nejmenší multifunkční kleště od Gerberu. Součástí je mnoho praktických nástrojů. Tento multitool je vyrobený z nerezové oceli.


Hodí se pro cyklisty, kutily nebo i nářadí. Bohaté příslušenství je dostupné zvenku, takže nemusíte multitool rozkládat. Robustní konstrukce poskytuje dokonalou ochranu pro nástrojů vyrobených z odolné nerezové. Do některých míst vás s nožem nepustí. Plus a pouzdrem z balistického nylonu.


Design je inspirován portlandskými mosty Oregonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky