čtvrtek 14. dubna 2016

Autorizovaný servis whirlpool

Co potřebujete vědět při objednání opravy nebo náhradního dílu Aby bylo možno provést opravu rychle a kvalitně, je nutné vždy znát údaje nezbytné pro provedení opravy nebo pro objednání potřebného náhradního dílu. Zvolte si svůj kraj a nakupujte u následujících prodejců. Jsou vám k dispozici také online – na specializovaném webu servis - whirlpool. V prípade, že tento formulár vyplníte, urýchlite registráciu pri telefonickej žiadosti o záručnú opravu. Zoznam servisných stredísk.


Značková servisná sieť je plne organizovaná sieť servisných gestorov a ich partnerov pre výkon záručných opráv, pozáručných opráv a opráv v predĺženej záruke a sú na uvedenú. Na označení originálu montážního listu použije mechanik samolepící identifikační štítek, který je na výrobku nalepen. Samolepicí štítky z výrobku neodstraňujte. I v případě mimozáručních oprav. Proto je lepší k výměně řemenu zavolat autorizovaný servis.


Nejčastěji se jedná o přetržený, prasklý nebo spadlý řemen, křivou ramenici, opotřebované uhlíky na motoru, vadný motor či závadu elektroniky. Ať už je příčina problémů jakákoliv, pomůže vám ji vypátrat a napravit odborný servis. Opravujeme spotřebiče Whirlpool.


Jsme autorizovaný servis pro záruční a pozáruční opravy. Reklamace zboží značky Whirlpool. Tato značka poskytuje autorizovaný servis , ve kterém bude vaše reklamace vyřízena nejrychleji.


Doporučujeme zboží reklamovat přímo v autorizovaném servisu. Whirlpool je značka zaregistrovaná firmou Whirlpool Europe U. Kontaktirajte nas - Uputstva za upotrebu - Energetska nalepnica i podaci o proizvodu - Karijera - Press centar. Uporedite ( Aparati) Molimo da dodate j. Společnost AP Servis , s. Vybrané produkty můžete zakoupit v našem e-shopu, nebo kamenné prodejně v centru Prahy, stačí si jen vybrat.


Zakoupit si u nás můžete nejen špičkové spotřebiče, ale také veškeré náhradní díly, příslušenství a. Výmenu vadných náhradných súčiastok zabezpečuje výlučne značkový servis Whirlpool. Nárok na výmenu zaniká, pokiaľ bol výrobok predaný inej osobe alebo odvezený do zahraničia. We are committed to providing you with a great service , even if your appliance is no longer under warranty. Our team is on-hand days a week to offer you two high quality repair options at a fair price. Pre čo najrýchlejšie vybavenie reklamácie odporúčame kontaktovať priamo autorizovaný servis.


Niektoré servisy zaisťujú zvoz zdarma v rámci územia SR, prípadne opravia tovar u vás doma. Ak nenájdete blízky servis v našom zozname, pozrite sa do záručného listu alebo na stránky výrobcu. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče.


Thank you for your inquiry. Our chat service hours are Monday - Friday from a. If you are trying within the service hours and are still seeing this message, please try again after some time. Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů Vážení zákazníci, MÁME OTEVŘENO, ikdyž s drobnými omezeními.


Kompletní servis - od demontáže spotřebiče, objednání náhradních dílů, po samontnou opravu až po zpětnou montáž, uvedení do provozu a případné odvezení spotřebiče k ekologické likvidaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky