pátek 15. dubna 2016

Špička na stromeček

Malý, velký, živý, umělý, jedle, smrk - každý stromeček si zaslouží krásnou vánoční špici na vrchol. A přesně takové tu máme. Naše vánoční špice na stromeček navíc můžete zkombinovat s ostatními. Zelený plastový stojánek SPACE na vánoční stromeček až do výšky m se třemi úchytnými šrouby. Stojánek obsahuje také nádržku na vodu, pro možnost zavlažování.


Parametry: Materiál: plast Úchytné šr.

Zimní atmosféra na vánoční stromeček netradiční špička na stromeček pro radost a zážitek z vánoc Sklo, foukané z ruky s dotvarovaným kloboučkem a nosíkem. Ozdobná špice nebo tradiční hvězda? Vánoční špičky jsou tradiční korunou vánočního stromečku.


Bez špice by vánoční výzdoba nebyla úplná. Ty nejkrásnější vánoční špice najdete u nás, různé tvary i velikosti za nejlepší ceny. Křehká krása od českých sklářů. Kč Koupit Zobrazit detail.


Skladem Na seznam přání Kč.

Tradiční vánoční špička. Dvojitá vánoční spička na stromeček. Bez povrchové úpravy, vhodné k dalšímu dozdobení. Po nalakování je možné i venkovní použití. Klasický a po mnoho generací oblíbený tvar potěší malé i velké, na lesklé zlaté nádherně vynikne třpytivý dekor.


Skleněná špička od značky X-MAS má výšku cca cm. Ať už na živý nebo umělý, tato špička bude každému vánočnímu stromečku slušet! Bývá tou hlavní ozdobou vánočního stromečku. Tato černá vánoční hvězda od dánské značky House Doctor se na něm bude ale opravdu vyjímat!


Hvězda je vyrobena z kovu a nejen černou barvou, ale i svým minimalismem odpovídá severským trendům, které jsme si oblíbili u nás. Klasickým hvězdám, kometám a útlým špicím na vánočním stromku již odzvonilo. Posaďte na vrchol sovu a slavte úspěch svojí originalitou. Sova symbolizuje moudrost a jako noční pták je královnou nočního lesa.


Klobouk, který bude originální a vtipnou špičkou pro váš vánoční stromeček. Z polyesteru, s doplňky z plastu. Originální andělská kočička v měděné barvě udělá parádu v poličce, nebo jako krásná špička na vánoční stromek. Foto a video Špička na vánoční stromeček Bright Star dTest Špička na vánoční stromeček Bright Star testy a hodnocení.


Odborný časopis dTest, zkouší, prověřuje a testuje velké množství různorodých produktů a spotřebičů do domácnosti.

Můžete se podívat testovali i tento produkt v jejich databázi 2Kč. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Inzerát špička na vánoční stromeček v okrese Česká Lípa, cena 150Kč, od vipera5na Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky