úterý 19. dubna 2016

Hlučnost myčky

Umožňuje nastavit spuštění myčky v době, kdy se vám to hodí, třeba přes noc nebo když budete mimo domov. Předpokládané době používání by měla odpovídat i hlučnost myčky , pokud ji plánujete pouštět přes noc, měla by být co nejtišší. Hlučná myčka by vás mohla rušit. Tiché myčky nádobí vydávají zhruba dB, což je hluk srovnatelný s tlumeným hovorem.


Ty nejhlučnější se však pohybují až okolo dB.

Pro výběr myčky jsou kromě ceny nejdůležitějšími faktory rozměry (šířka), kapacita, hlučnost , spotřeba vody a elektrické energie. Moderní byty i domy mají často kuchyni spojenou s obývacím pokojem. Proto se při výběru zaměřte na to, aby vás při sledování televize nerušil nepříjemný hluk linoucí se z myčky. Jsou však modely, které mají hlučnost již po 40dB (což je již velice komfortní záležitost). Energetická náročnost by se zde dala posuzovat dle spotřeby el.


Téměř všechny myčky jsou. Volně stojící myčky nádobí Volně stojící přístroj můžete umístit téměř kamkoliv. Vrchní část myčky můžete použít jako pracovní plochu.

Přístroj není pevně zabudován, a tak jej můžete kdykoli přemístit a přizpůsobit aktuálním potřebám v kuchyni. Vzhledem k tomu, že kuchyně bývají často spojené s obývacím pokojem, neměla by hlučnost optimálně přesáhnout dB (decibel). V samostatných kuchyních postačí hlučnost okolo.


Líbí se nám velký objem vnitřního prostoru, který pojme až sad nádobí. Spotřeba litrů vody je sice vyšší, hlučnost se však drží slušných dB. Myčky nádobí už dávno nejsou nedosažitelným zbožím, které by si mohli dovolit jen vyvolení. Pokud uvážíme cenu této myčky , jsou to. Dnes už i vy můžete vlastnit dokonalou myčku, která vám bude pomáhat s prací v domácnosti.


Ochrana motoru podstavné myčky. Všechny myčky nádobí volně stojící mají ochranu před vniknutím vody do motoru. Funkce Aquastop u volně stojící myčky.


Vedle velikosti spotřebiče se poté můžete při výběru myčky soustředit i na její hlučnost , energetickou náročnost či počet mycích programů. V případě poruchy tato. Moc povedený je také variabilní střední koš Acrobat, který lze snadno nastavit až do tří výškových poloh. A vůbec přitom nevadí, že je myčka již plná nádobí. Ostatně myčka Beko pojme až sad nádobí, což je za takovou cenu výjimečná vlastnost.


Myčky na nádobí ETA jsou navíc díky technologii DEEP SILENT mimořádně tiché.

Do myček vkládáme všechny běžné typy nádobí, které předem znečistíme různými druhy potravin, přičemž část má na sobě zaschlé a část připečené nečistoty. Kromě účinnost mytí a sušení si všímáme i délky mycích cyklů. Hodnotíme také spotřebu vody a energie, hlučnost při mytí a kvalitu zpracování. Ať už se jedná o výběr pračky, sušičky, nebo myčky nádobí, hlučnost je důležitý parametr, který je třeba brát v úvahu. Výška hladiny zvuku se uvádí v decibelech.


To znamená, že každý stupeň je desetkrát silnější než ten.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky